8

:-D

преди 8 години

Чичко Гугъл знае всичко

7

до 8

преди 8 години

Наполеон сигурно е бил китаец... ?

6

Анонимен

преди 8 години

В офисите на google са много смели, но арабските катуни ги заобикалят от далече. Французите винаги са си бели меки китки.

5

Анонимен

преди 8 години

Обиск се прaви нa лице, нa офис се прaви претърсвaне и изземвaне. Нaучете се дa пишете.

4

преди 8 години

Отдавна беше време ЕС да настъпи огромните американски компании, американците защитават своите и мачкат чуждите при всеки удобен повод. Не веждам причина ЕС да не защитава своите, нищо лично, просто бизнес.

3

Анонимен

преди 8 години

Европейската политика е да се отстраняват гигантите и на тяхно място хората да почнат да ползват родните услуги.

2

Анонимен

преди 8 години

Да видим световните "Ал Капоне" дали ще могат да бъдат накарани да плащат. Това е глобализма - шепа "богопомазани" да решават всичко. Скоро ще имаме свободата за правото на избор между едно и също.

1

Garibaldi

преди 8 години

Войната между ЕС и САЩ се разраства. На много европейски страни им писна да виждат свои бизнес проекти постоянно саботирани от САЩ/ЦРУ по света.Трагедията с EgypAir не е случайна. Тя идва месеци след обявяването на Холанд, че е готов да сътрудничи в икономически план с Египет.Преди 2 месеца млaд италиански изследовател бе убит по жесток начин насред Кайро.Всичко това с единствената цел да скарат европейските страни с Египет и да дестабилизират и ограбят поредната страна в близкия изток.