19

Анонимен

преди 8 години

От години на ред Израел помага на кюрдите с оръжие и военно обучение.Това се знае не е тайна, но в България не го пишат

18

Анонимен

преди 8 години

В България отдавна няма русофили. Има реалисти. Нормално е за *** и заблудените да мразят реалистите. Често се среща. Иначе, вече ме изгони ;))В загнилия запад съм от години ;))

17

Анонимен

преди 8 години

обама отишъл при меркел с 3 куфара и казал: ей този сребърния, ако натисна копчето вътре и африка си заминава. после показал златния куфар: ако натисна копчето и европа си заминава. накрая показал платинения и казал: а ако натисна това копче, цяла азия няма да съществува. а меркел казала: обамчо, баба ми имаше три нощни гърнета: сребърно, златно и платинено. като дойдоха обаче руснаците направо се наср***а в гащите..

16

Анонимен

преди 8 години

Рашата не веднъж до се се натиска да я признаят за партньор и в същото време да си върши гадостите.Жалка и смешна история!

15

Анонимен

преди 8 години

Sled Raka Diarbekir, Adana i Antalia.

14

Анонимен

преди 8 години

Дано в Америка, спечели Тръмп, само той би завил от просъодитска към пропруска посока. Проблема е много сериорен, защото ако Русия и Иран успеят в Сирия, а може би в един момент и в Ирак, ще създадат шиитска бариера, която ще от късне Турция от останалите сунитски държави, това цели и Путин. В момента Турция граничи с Иран и Азербайджан от една старана които са шийтски държави и Сирия и Ирак, които са смесени, но дефакто са под сунитски контрол. Шийтски санитарен щит около Турция, това е целта.

13

Анонимен

преди 8 години

Dobre kyurdi i arabi zaedno sa trugnali kum RAKKA ,a posle za kogo shte ostane grada zashtoto kyurdite sa agresivni plemena koito grabqt arabski zemi i arabite gi nenavijdat,posle pak shte ima vzaimno trepene ,ey tiya amerikanci i rusnaci zaradi petrola izbivat musulmanite

12

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите ми направиха много добро впечатление. Те уважават жените си, пълно е с жени-войници, които се бият много яростно и достойно с ислямистите и с турските им съюзници! Този репресиран народ заслужава своя държава - от територията на днешна Турция 1/3 е кюрдска! Путин го знае и ще помогне.

11

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите ще цепнат Турция и ще се изцвъкат върху белия клозет. Турция е в състояние на гражданска война

10

Западноевропеец

преди 8 години

Намирисва ми на кюрдска държава. Ердоган козопочитателят ще ритне камбаната от яд.

9

Лумпенян

преди 8 години

Айде трепете ги тези ***! Не взимайте пленници и всичко под ножа. Това не са войници, а изверги. Нищо човешко няма у тях. Ае да видим сега дали Аллах е акбар или Калашника и самальотите са по акбар хахаха

8

Патриот

преди 8 години

Факта ,че ФАЩ са спонсори на тероризма от десетилетия съвсем не е приом на КГБ ,а е разкритие на американски дисиденти и бишви служители на американските разузнавателни служби!Поне години преди Русия да разкрие донорите на ИД,американски дисиденти алармираха ,че ИД е поредното терористично творение на ЦРУ също ,като Алкайда!Ама за тия работи човек трябва да е буден и разсъждаващ а не да попива на готово американската мейнстрийм пропаганда,мойто момче,аре със здраве!

7

Анонимен

преди 8 години

Мачкат ми руснаците оная работа!Нали за 2-3 месеца щяха да са свършили с ИД?! Всичко е *** руска пропаганда!

6

Анонимен

преди 8 години

САЩ са спонсори на ИДИЛ ама само че така им се иска на Руснаците!Това е приом на КГБ от времето на безкрайните им убийства!

5

тракиец

преди 8 години

Не усещаш ли че пишеш глупости!Дават му новина за обединение на различни в името на свободата а някои ръсат простотии!

4

Патриот

преди 8 години

Хайде стига майтапи и на малките деца им стана ясно ,че ФАЩ са едни от основните спонсори на Ислямска Държава!Има една единствена коалиция срещу ИД и това е коалицията на Русия,Иран,Сирия,Хизбула и кюрдите,всуички с изключение на тези са съучастници на терористите!

3

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ВСИЧКО ХУБАВО ОБИДИНЯВАТ СЕ,НО КАТО ЧУЯ САЩ И ВЕДНАГА СИ МИСЛЯ,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЗИ ВОЙНА ОСВЕН СТРАДАНИЯ ЗА ХИЛЯДИ ДОБРИ ХОРА.

2

Професор

преди 8 години

Абе стига с тая Русия бе! Заловиха в Анкара няколко терориста от ИДИЛ които са искали да се взривят на конгрес на партията на Ердоган. И представяте ли си?С руски паспорти. Кой им дава руски паспорти?

1

Анонимен

преди 8 години

Браво и сега като видях трафопоста типично савецко производство много се радвам че братушките отново мачкат по всички фронтове. Мачкай Путин.