17

Анонимен

преди 7 години

Тия па смешници от КАТ само задръствания правят. В петък към 14:00излязох от софия за 3 мин. Когато работеха сверофарите . 2 часа по-късно се връщах и влязох в града за над час, докато регулираше тъпата фурашка. Даже околоввръстното беше зстворено. Да ви пикам на създадените организации.

16

Муахахахааааааа

преди 7 години

Едни *** тръгнали да обиждат други такива. То в софия всички са с селски произход. По време на освобождението софия е малко градче с по малко от 20000 души население, половината от които турци, роми и евреи. В годините до соца в софия се заселват 400 000 селяни. По време на соца се заселват 600 000 селяни. От както избухна демокрацията в софия са се заселили нови 300 000 селяни. Вие от коя група селяни сте, панелни мишоци.

15

зевзет

преди 7 години

На абитурентите им къса луксозните дрехи Вучков. Той трябва да види видими обувки за говор за неговите мисли. На абитурентските балове всеки може да се появи с провокативни дрехи и да изпие много алкохол с лов за лоното на някоя абитурентка с къса памет къде се намира и не трябва да се чудим защо. За всичко това са виновни родителите.

14

Анонимен

преди 7 години

Едно и също от '80 (граждани и провинциалисти). Абе хора пораснете малко, не сме '86, а 2016. Вие като ходите на почивка не пазарувате ли от местните ?

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Аз мразя селяните повече от бежанците!

12

Анонимен

преди 7 години

Дрънкат ли бурканите в багажниците не амуджиии?!

11

Анонимен

преди 7 години

След бежанците, най-много мразим селяни.

10

Анонимен

преди 7 години

До Revolution_"Чавдар Етрополе Литекс цска 1948" има шанс да вземе първа купа.

9

Revolution_

преди 7 години

ЦСКА ШАМПИОН, А НА ОСТАНАЛИТЕ УР НА ПОТЕН ОТ ПАРКУР

8

gost

преди 7 години

А и въпроса с това кои колко връзки има кога ще седнат да мислят затова еи отде иде корупцията де била спряла сменила се институцията а старите *** вътре верваи народе

7

gost

преди 7 години

Така става но за всичко са виновни предните управници затова сме на това ниво след като всичко избяга по софия тъи като кои мисли за работа инвестиции никои след като е така чао на малките градове пък на тия дано да им дирят сметка някога

6

Анонимен

преди 7 години

Винаги се чудя на наглостта на провинциалните "земеделци" как точно ни хранят- с домати и краставици от Гърция, с чесън от Китай, с картофи от Египет, с плодове от Македония, с боб от Аржентина и месо от северните страни....Освен арогнатни са и доста мързеливи щом при подобно природно богатство ядем само внос. П.П. Карайте внимателно, София няма да ви избяга

5

Анонимен

преди 7 години

Ордите от прованса напират към София с багажници пълни със зимнина.

4

zeus

преди 7 години

До Анонимен 3Стената е хубаво нещо, ще задържи простаци като теб в голямото село, да си живееш с манията за величие, докато цървулите на дядо ти още намирисват в коридора ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Апропо, трябва да чакаме две седмици преди да отворят стената .. та да сте измрели от глад през това време

2

Анонимен

преди 7 години

Някой празничен ден точно като днешния, София тухомълком ще се е сдобила със стена, чиито врати изненадващо ще останат затворени за цялата "завръщаща се" ***. Апропо, дано се изпозатрият по пътищата и не стигнат никога там, закъдето са тръгнале!

1

gost

преди 7 години

само цска