8

Анонимен

преди 7 години

Поставените писачи против ГЕРБ не разбраха ли че всеки път на избори лапат шпаклата!Какво по ясно от това народа за кои е?!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Егати тиквеника!Та нали това което иска вече е факт и то благодарение именно на ГЕРБ!А що се касае за избори ти и децата вече знаят и виждат че ГЕРБ ще ги отвее пак!Ясно като бял ден и то само поради факта че само при тях нещо става и се случва!

6

Анонимен

преди 7 години

Интересно като има нови избори какво ще стане. Нищо но от сърце. Пак ще бъде същия резултат , защото няма друга читава партия на сцената . Явно гладна кокошка просо сънува .

5

Анонимен

преди 7 години

Нямча нищо вечно на този свят. И ГЕРБ ще вирне петалата, защото там спойката е грабежътБеден ГЕРБАР няма. Като свърши лапачката, ще свърши и герб.

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя индианец насистина ли си мисли, че някой го взима насериозно?

3

Анонимен

преди 7 години

Реално няма партия, която да промени статуквото. И затова предсрочните избори могат да бъдат плод само на задкулисна политическа договорка. Като вземем предвид, че тук дори и социалистите са реално дясна партия, а другите са закрепостили по един етнос или се карат за него, българина не вижда никакъв смисъл от предсрочни избори.

2

Слугинаж

преди 7 години

Абе, вие откъде го изкопахте тоя, че чак и интервю да му вземете. Такава партия "Гергьовден" няма или има само ръководство без членска маса. Я ми припомнете - колко десетки гласа има на последните избори. Май беше в коалиция с десет подобни партийки, които общо пак не могат да докарат до 1% . Дръжте се по-сериозно и без такива явни провокации изречени през устата на г-н Никой.

1

Suveren

преди 7 години

Koito ne znae, da pita...bg narod na referendum...i da go izpalniava posle...:-):-):-)