66

Анонимен

преди 8 години

Става все по-зловещо

65

Българин от Германия

преди 8 години

Трите звездички са от цензурата като замяна на последователите на идеите на виден създател на Отвореното Обшество, наречени с-о-р-о-с-о-и-д-и.

64

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

По пощата традиционно гласуват: левичари, глобалисти, интернационалисти, ***, наивници, педофили, хомосексуалисти - всички те помогнаха на "зеления" да спечели със съвсем малка преднина.

63

Българин от Германия

преди 8 години

49,7 % за Партията на Свободата ! Това е наистина ОГРОМЕН УСПЕХ - сама срещу всички останали. Ако Хофер беше спечелил, трябваше да напусне Партията на Свободата, а сега ще има достаъчно време да работи за ПОБЕДА на Парламентарните избори след 2 години. Скоро и Фронт Насионал ще пожъне подобен успех. Да се надяваме, че и Алтернатива за Германия ше върви нагоре. Само за българските постоянно разединени националисти ми е жал и невиждам скоро да имат ОБЩА КАУЗА и я устояват ЕДИННО на изборите.

62

Анонимен

преди 8 години

Болен ага да си вземе поука и да не се пени много! Спукана му е работата.

61

Иги Поп

преди 8 години

Айдеее путинистите пак почнаха да погребват наред ЕС, САЩ, ГЕРБ, тоя, ония. Пълен смях! Забавлявам се да чета :) Абсолютни неудачници.

60

Българин

преди 8 години

Еврогейците си спретнаха поредната манипулация, тъй като крайнодесен президент щеше да е официалният първи пирон в ковчега им. Не че нормалните хора сме очаквали нещо друго.

59

йОНКО

преди 8 години

И ТАМ МАНИПУЛИРАТ ВОТА, НЕ Е САМО ПРИ НАС,

58

Анонимен

преди 8 години

Все пак по-добре загуба на изборите, отколкото катастрофа, както при Йорг Хайдер.

57

чичо Гошо

преди 8 години

Защо е блокирано гласуването в сайта?Относно гласуването в Австрия.Щом не е "фон" а "ван дер" нещата са ясни.Второто ми прилича на обръщение към холандски ***........

56

честит празник 24.05

преди 8 години

Учудване буди радостта на двете партии на статуквото в Австрия, които останаха на дъното. А зеления спечели само защото всички други партии застанаха зад него. И пак гледахме фотофиниш, решен от няколко хиляди писма по пощата. Ако тези резултати се повторят на парламентарен вот Партията на свободата ще е най-голямата политическа сила. Все по-трудно става за "върхушката", както я наричат в статията, да си запазва доминацията, там където има поне подобие на честни избори.

55

Анонимен

преди 8 години

Как пък винаги печелят удобните на Вашингтон също като през соца печелеха удобните на СССР

54

Избори по Алеко

преди 8 години

На следващите избори в Германия Меркел моли Бойко да й помогне. Той изпраща Цветанов. След изборите Бойко привиква Цветанов и го пита Меркел ли спечели. Той отвръща: не. Е, кой тогава успя да вземе властта. ГЕРБ - отвърнал Цветанов!

53

Анонимен

преди 8 години

Та този е за памперси!

52

Анонимен

преди 8 години

не съм убеден в честността на изборите но бъдещето е на националистическите партии ако не престане политиката на еврогейската върхушка

51

Колонизиран

преди 8 години

Да живее тоталната демокрация в евр. съюз! Колкото по-тотална, тлкова по-обичана от народите. Ще се види накрая както стана с други тотални системи.

50

Анонимен

преди 8 години

Да на се забравя, че и онзи дето помля Европа и щеше за управлява света, ако не беше тръгнал на изток, също е австриец.

49

Анонимен

преди 8 години

Той е на възраст, кой знае, догодина може пак да има избари за президент

48

Анонимен

преди 8 години

ИДВАГ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. ПРИ ТАКИВА НАСТРОЙКИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МОЖЕ ДА ИМАТ КРАЙНО ДЕСЕН КАНЦЛЕР. ПРЕЗИДЕНТЪТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ВАЖЕН Е КАНЦЛЕРЪТ.ЩЕ ИВА ИЗБОРИ И ЗА ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ПАРЛАМЕНТИ, ЗАЩОТО АВСТРИЯ Е ФЕДЕРАЛНА ДЪРЖАВА КАТО ГЕРМАНИЯ. ТАКА ЧЕ СНЕЖНАТА ТОПКА ПОЛЕКА ЛЕКА НАРСТВА.Той и Хитлер не е взел властта от първи път.

47

реалито е такова

преди 8 години

Наи всеки трезвомислещ човек,му беше ясно ,че няма да допуснат крайно десен политик да спечели-това не влиза в сметките на САЩ и Новият Световен Ред.Много малко са страните в света,където изборите са честни и не са манипулирани от задкулисието на политиканството.Още повече в момента Европа е толкова силно разделена-че едно такова избиране,ще обърка тотално сметките на Вашингтон и Брюксел-----накратко това е реалито в момента.....