17

Анонимен

преди 8 години

излизането на UK от EU ще е голям проблем за UK!

16

Анонимен

преди 8 години

Чупката, английски рендета!

15

Румбо

преди 8 години

Моето скромно мнение е,че цялата дандания е свързана с бъдещото подписване на заробващото ТТИП!Великобритания иска да договори самостоятелно по-добри условия за себе си!А и не върви да са подчинени на бившата си колония!То и сега UK е с единия крак извън ЕС.Оформя се статут като на Швейцария и Норвегия и няма проблем,няма драма!Единствено отрицателно е посланието-ако не ти харесва в ЕС,винаги можеш да излезеш.Досега такова нещо не се допускаше,беше като доживотен затвор,без право на замяна.

14

Анонимен

преди 8 години

Такъв авто гол могат да си вкарат че няма да има излизане!Да не говорим че те само ще се разпаднат като така нареченото им обединено кралство!Може да има и съвсем самостоятелни страни от кралството им!А за икономиката е ясно и да не си икономист че ще загубят!

13

7

преди 8 години

Има държави, които не са в ЕС - Швейцария и Норвегия, но са част от общия пазар и са все едно членки. Великобритания нищо не й пречи да направи като тях, но ако реши да излезе и от общия пазар - например за да изгони селяните от източна и западна Европа, ще трябва да го направи - тогава ще получи всичките тия ефекти, че и отгоре.....В този смисъл, няма къде да бягат - в най-лошия сценарий ще "излязат", но ще си останат в икономическия съюз, което е все едно са член на ЕС...

12

Анонимен

преди 8 години

Ако след излизането закъсат, Европа ще им помогне. Например както преди месец помогна на бг пенсионерите с няколко кг брашно, компоти от сини сливи, конфитюр от нещо неидентифицирано. Бг пенсионерите искрено благодарят на ЕС за помощта. Тази помощ им дава сили да гласуват на следващите евроизбори в графата - вървете на май*ната си!

11

Мангализатора

преди 8 години

А дано че барем повлекат крак хахаха

10

Атлас

преди 8 години

А късмет да излезете де,а късмет и ще станете страна от 18-тия свят,ако въобще оцелеете.......

9

nikoi

преди 8 години

няма да напуснат, нали Америка си прокарва интересите в ЕС чрез Англия,Кого заблуждават, даже и аз го знам, камо ли Путин

8

Анонимен

преди 8 години

Условието при оставане обаче, трябва да е ангажимент за истинска интеграция с ЕС, а не както до сега - поредица от изключения от всички правила.

7

777

преди 8 години

go go на където ви видят очите

6

Анонимен

преди 8 години

"Ако изборите променяха нещо то те щяха да бъдат забранени." - Марк Твен. "Няма промяна без революция" - английски физикохимик. "Повярвай и ще разбереш" - Библията. "Истината това е неразкрита лъжа" - КГБ.

5

:)

преди 8 години

Великобританя може и да напусне ЕС, но Шотландия мисли да остане.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако ще напускат да напускат. Омръзна ми да слушам за това. Нека да видим добре ли ще са извън ЕС, или не. За всички нас ще е поучително, какви са последствията.

3

Анонимен

преди 8 години

изборитe нe промeниат курса на страната , опрeдeлeн от "вeликитe" сили... замазват о4итe на хората с избори..рeфeрeндуми и тн. вси4ко сe "дeмократизира "!!!BREXIT ...UK will stay !

2

Анонимен

преди 8 години

Във Великобритания върви кампания да остават, защото се знаят какви са домъкнали и какво представляват, а и ако почне Европа директно да си внася стоки от Китай и Азия като цяло, ще им е малко трудно да намерят толкова платежоспособни клиенти. Къде, в Канада, в САЩ и Австралия ли ще изнасят?

1

Berr

преди 8 години

Bravo, paok!:-)