33

Анонимен

преди 8 години

Кристалинка= КалинкаПосле и Иринка( боковата) Калинка ще оправят света

32

до 41

преди 8 години

Руснаците ще унищожат турция! Туците не осъзнават какъв автогол си вкараха като предизвикаха тов. Путин! На границата със Сирия им се готви кюрдска държава! В Турция кюрдите имат по 7 деца, докато турците имат по две. Въпрос на време е да се създаде Велики Кюрдистан, като 1/3 от него ще е от днешна Турция!

31

Анонимен

преди 8 години

кристалина георгиева не си гледа работата!!!

30

Българче

преди 8 години

На Турция едно им признавам - сила са! Не забравяйте, че никой не е владял Турция дори 1 час от както са дошли в Мала Азия! Сега показват защо е така! Това са силни и сурови хора, дошли от Централна Азия със силна и устойчива религия! Освен това са големи националисти. Не са соманенавиждащи се толерантни прръдльовци като еврочиновниците и германците.Затова Турция ще пребъде, а Германия ще се замозатриеТурската армия може да сгази Германия за 2 дни. Евала комшии, признал съм ви! Мъже сте с топки!

29

РЕДЖЕП ТАЙИП ЕРДОГАН

преди 8 години

ХЕЙ ГЕЙРОПА .КОГА ЩЕ ГИ ДАДЕТЕ ПАРИТЕ И ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ ВИЗИТЕ.ЩОТО И ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОПАЗИ.....

28

аааааааааа

преди 8 години

НЕ МОЖЕ ЕВРОПА ДА ПОЕМА ВСЯКАКВИ ХОРА И ДА ГИ ОБГРИЖВА СЪС СОЦИАЛНИТЕ СИ СИСТЕМИ ,АКО СТАНЕ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ В ИНДОНЕЗИЯ ИЛИ МАДАГАСКАР ,ПАК ЛИ ЩЕ ПОЕМЕМ ЦЯЛАТА ВЪЛНА ОТ БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА-МЕРКЕЛ ДА СИ ВЪРВИ И ЕС ДА СЕ РАЗПАДА

27

ВладкоГЕРБ

преди 8 години

За 20 млрд. ли е цялата тарапана (навалица струпване от хора)Та язе за 1 ден подписах и взех 20 млрд. долара.Да ми бехте казали.Владимир Горанов ГЕРБ

26

Анонимен

преди 8 години

Таз тета :-)кога ще оправи хуманитарната криза в България за българите! :-) :-)той боци не смее да и каже,че 80 процента от населението на България се намира в състояние на хуманитарна катастрофа!!

25

Arap

преди 8 години

Ami Ban Ki Mun ko kaza? Ami OAE?!

24

Сталин

преди 8 години

Цялата система отдавна не работи уа-ха-ха въртят сучат все на камък.

23

Анонимен

преди 8 години

"В Сирия и на други места се бомбардират болници и медицински центрове, загиват хора", заяви тя.Да не би да ги бомбардираме ние бе, бабунгер смотан! САЩ им сипват бомби, после ЕС трябвало да помага... Който ги бомби - тяхна грижа!

22

анонимен

преди 8 години

пари визи хум помощ всичко ще бьде окрадено западьт да свали ердоган от властзащото ще предизвиква непрекьснато конфликти

21

Анонимен

преди 8 години

хуманитарната система не работи- как да обясним пенсия от 165 лева- за един месец- или заплата от 420 лева, ако получаващият отглежда сам детето си- системата го изхвърля директно до контейнера- ТУК ВСИЧКИ СМЕ В ХУМАНИТАРНА БЕДА.

20

сащ терористи

преди 8 години

Защо никой не търси отговорност от виновника за разбиването на близкия изток с разни преврати и революции САЩ!?те с техните действия докараха тази беда на Европа а никой не им търси отговорност всички мълчат като роби за истината.

19

Анонимен

преди 8 години

Който ги е канил, да си плаща, кравво гнуsNa!

18

Анонимен

преди 8 години

Супервреднолуда.

17

Анонимен

преди 8 години

Тая ли е най-умната германка!? Ако е така, от тези нищо не става.

16

Анонимен

преди 8 години

Понеже живеем във старната на мутрите и кредитите,снощо с черен джип с пет гавазина вътре от Варна са тръгнали из всичките ми роднини щот майка ми дължала на КРЕДИСИМО 700 лева които не може да върне,пет дългуча с черен варненски джип издирват майка ми 60 годишна жена.Това е България,това е и премиера закрилник на мутри и наркотрафик,поръчкови убийства.

15

pet

преди 8 години

Бойко пак ли на продаде за жълти стотинки!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Тая вместо да си подаде оставката, обвинява другите за своята каша!