11

JJIvanov

преди 8 години

Всичко писано в интернет с е следи от нагли престъпници..Не можем да напишем и едно вярно изречение..Превеждат първо на иврит после на други езици и накрая на екрана с е появява нещо с много грешки..следящите системи обевяват веднага пишещия з а малограмотен не учен и игнорита написаното

10

Анонимен

преди 8 години

Няма съмнение, че белгийците са абсоютни тАпЪнари!

9

Анонимен

преди 8 години

Тези умопобъркани третополови примаtи имитират дейност.Преди онези атентати са имали сигнал за тях, но не са обърнали внимание.Пълни нещастници!

8

Анонимен

преди 8 години

"1984" на практика. Вие ги пускайте от гз на географията, пък после следете нормалните хора. И какво ще арестувате някой за това което е казал или мисли, а не заради мултукултурна ..... Добре, а рязането на ръце и убийствата с камъни ще ги въведете ли заради пристигащите, или те ще бъдат за собствените ви граждани, а другите са потомци на фараони.

7

Анонимен

преди 8 години

Добър ход на хамериканците - фейса събира парата а поумнелите белгийци трупат разходи- пропаднала държава!

6

Анонимен

преди 8 години

Докато за белгийската полиция има "забранени" квартали, никакъв контрол върху никакъв нет няма да помогне. И докато се правят на "толерантни" до там, че да не готвят свинско в детските градини и училищата, също!Ти извади пастата за зъби от тубата, пък после я вкарвай обратно!

5

Анонимен

преди 8 години

До ГУМЕН ГУЩЕР или пиндопеддрил - ВИКИ Животинско изкопаемо с мозък кат маслинка подходящ за блондинка.

4

Анонимен

преди 8 години

Три пъти повече интернет патрули ще има в Белгия да гледат безплатно порно , а тоягата ще я отнесе т.н. косвена жернва .

3

Анонимен

преди 8 години

Аа стиегъ уе.Ми чи кък тъй?

2

Гошо тъпото

преди 8 години

А админите на днеса явно и тях от корея са ги докарали, "специалисти" в цензурата. Откога т.ъ.п е забранена дума? Ми и вие сте прос.ти на гадулки, да ви е.ба смешната медия...Кво влизам в тоя сайт въобще...

1

zeus

преди 8 години

Вместо да ги изловят тези ще ги цензурират, пълно безумие!