18

Ema

преди 7 години

Всичко зависи от директора и зареждащата фирма. В училището на сина ми постоянно дават плодове, цяла зима носи банани, ябълки, портокали. Парите са същите, но ако има желание - има начин.

17

we

преди 7 години

А за 55 стотинки какво очаквате да закусват дечицата-черен хайвер ли?! За депутатските кафета и минерални води бяха отделени милиони но з децата за закуска няма пари само 55 стотинки! За какво са им здрави деца?! *** и болен народ после по-лесно се мачка и управлява!

16

Анонимен

преди 7 години

Държавата има цел децата освен да са прости да са и дебели, за да няма на къде да бягат като почнат да падат ракетите или Турция като влезе да ни завзема да не могат да се защитават.

15

Анонимен

преди 7 години

Он Баце Бойко ял филия с мас и каков маж е станал.Що сакате бе ляли?

14

НЕГАРАТ с ОЛД СПАЙС

преди 7 години

ОТИ У НАШЕТО ДАСКАЛО ДАВАТ ФИУИИКА С МАРГАРИН И РЕЗАНЧЕ МАГДАНОЗ траа да бия помалките да им земам закуската та да са наям

13

Чакай малко

преди 7 години

Значи сложиха данък "вредни храни", а със същите тези вредни храни хранят децата на България, така ли да го разбираме ? ХАхахахахахахахаа !!! Пак да си изберете тиквата ;)

12

разказватор

преди 7 години

Така подобава на "най-стабилната икономика в ЕС" за лимузини и полети стотици хиляди и милиони за децата , старите и болните 55 ст. , за справка във фалирсла ни южна съседка има безплатна мснджа и то хубава чак докато не завършат унито ... Искам да фалираме и да спрем да бъдем стабилна икономика , че тя се обяснява с две думи - глади мизерия , мечтая за фалит !

11

Тъжно и смешно

преди 7 години

Като вземат да изпадата в истерия някои майки. Много ми е интересно как само здравословно се хранят в къщи. Тя жената трябва да не работи за да се грижи за здравословна храна у дома, а мъжът да печели по 3000 лв при четиричленно семейство. Вчера пак се уплаших от цени на охладена сьомга, ципура съобразно бълг.стандарт. А човек не живее само за едната храна.

10

M

преди 7 години

Sram i Pozor

9

Еххх

преди 7 години

Не е само до пари! Във Германия например всички деца си носят храна от къщи. Нямат и столове с готвена храна в училищата. А във Франция обратното, "столовете" в училищата са на нивото на 4-5 звезден ресторант в Бг. Има меню със предястия, основни, и десерти, всичко се готви, прясно. Допълнително, плодове, пресни сокове.....и богат избор на сирена, поне 10 вида. Това е стандартно за всички училища, и най важното - 100% безплатно за децата!!!

8

Свидетел

преди 7 години

До 7:То по това време заплатите по 150 лева на месец, та 5 стотинки си бяха пари.

7

Анонимен

преди 7 години

Ми нормално, нали трябва да дадът повече за ромите за техните отрочета. Сбъркана държава и най лошото че няма оправия.

6

Анонимен

преди 7 години

По времето на ТаТо от държавата безплатна рана получаваха само военни и милиционери. В училище нищо!

5

Анонимен

преди 7 години

Porednata maika koqto e zabravila kakvo e bila kato dete.ne che ne e prava ama si4ki se qli sladkishi kato deca a nishto ni nqma vse oshte..no za 55 st. Chesno kazano po dobre hrana ot vkyshti nai sigorno

4

Професор

преди 7 години

А за депутатите милиони само за тоалетна хартия.

3

мдаа

преди 7 години

верно че бехме умни от тези захари ,но и много боледувахме от приапизъм.

2

Анонимен

преди 7 години

Дали един ГМО плод е по-полезен от закуска, която е чиста захарна енергийна храна за мозъка ? Те сегашните затова са безмозъчни. Ние едно време се хранехме със "захарни бомби" и бяхме и по-умни и по-слаби и не страдахме от диабет. След откриването на тръстиковата захар и шоколада човечеството е поумняло. От кафето със сигурност се затъпява и напълнява - доказано е. Добивът на какао в Кот Дивоар умишлено се намалява.

1

Анонимен

преди 7 години

А на "бежанец" - петарка.Ура!