22

Peppi

преди 7 години

Не ми е жал за такива!!!

21

Ханонимен

преди 7 години

ооххх.. добре че поне е умрял... няма да го мисля къде кара ако съм на пътя...

20

Анонимен

преди 7 години

Нищо де, тя марихуаната е безопасна, нали. Та разрешете я, за което напират вече всички "прогресивни" страни. Само че не се чудете тогава на такива гледнки, които ще станат ежедневие и ежечасие.

19

Анонимен

преди 7 години

Да караш в насрещното стана много модерно напоследък.Бог да го прости,но каквото е търсил...го е намерил.Като искаш да се самоубиваш,врежи се в някой билборд,защо трябва да зачерниш други семейства.Народа полека лека изтрещява психически.

18

Груйо

преди 7 години

До Ффтой е няма книжка и има богато криминално досие

17

bluesky1

преди 7 години

МВР/КАТ са тотално деградирала институция, както и държавата и държавността като цяло! Бъчварова, поради що седиш на министърския стол...и без министър и без министър председател и без президент,ще живеем в същото окаяно положение, защото институциите съществуват, за да узаконяват беззаконието!!!

16

Grawe worm

преди 7 години

Радостна новина! Когато един тъпaнap се утрепе като мpъcно куче, трябва да се радваме, че той повече няма да има възможност да гази и да блъска!

15

решение

преди 7 години

За такива скорости отнемане на книжка,няколко нули глоба и 5-15 г. затвор. Ай сиктир,такива са потенциални убийци. Като искаш да се трепеш засилваш и челно в стената ама за какво трябва да трепеш други хора!!!

14

Камикадзе

преди 7 години

По други новинарски сайтове още от вчера имаше информация за тоз самоубил се ***. Бил с множество провинения и никога е нямал книжка...абе стар познайник на КАТ. Но тъй като те не го прибират, той реши да вземе справедливостта в свои ръце. Добре, че е бил *** не е успял да убие други хора (пълноценни човешки животи).

13

Анонимен

преди 7 години

Получил е халюцинаций от441 наркотици ...

12

Анонимен

преди 7 години

Много хора са спорили в този форум, че въвеждането на по-строги наказания (парични и затвор) за шофьорите нарушители нямало да промени нищо... Напротив! Само така ще се оправим! Защо като излезем в чужбина караме с ограниченията? Щото глобата е солена! В допълнение разбирайте най-накрая ДАИ! Не може всеки да взима книжка...

11

Кон

преди 7 години

Срамна статия, без подробности, като че ли става дума за краставици, не за хора. Нямате ли срам поне пред пострадалите, пред човешкото здраве и живот? Постарайте се поне да напишете нещо смислено не само за причините, но и за последствията... Например при челен удар, какво е станало с шофьора и пътниците на другия автомобил?

10

Уау

преди 7 години

Чудно как са му измерили скоростта. Все пак положителното в новината е, че *** е пукнал, а другите са живи.

9

Анонимен

преди 7 години

Дарвин си знае работата.

8

Анонимен

преди 7 години

Абитойрент ще да е.

7

ВИЖДА СЕ

преди 7 години

ГОЛЯМА КРАСОТА !!

6

Анонимен

преди 7 години

Това са нормални неща, все пак родното МВР има най- некадърния, безхаберен, ***, пасивен и неграмотен министър EVER - надуваемата кукла на Бойко Борисов - Румяна Бъчварова.Свиквайте, защото тепърва ще става още по- зле.

5

Анонимен

преди 7 години

Който няма книжка така е за него пътя и писта

4

Анонимен

преди 7 години

A Бъчварова бъзика Бойко Борисов по пъпа и КАТ не прави нищо срещу самоубийците и убийците на пътя.Още ли съобщават по радиата къде ще са патрулите на КАТ :)))

3

м дааа

преди 7 години

И на тоя лошото състояние на пътя ще му е била причината. Или отсъствието на съдържание в междуушното пространство