20

българина

преди 8 години

А защо никой не казва какво я чака Англия ако остане? То се вижда. Следващата кралица ще е шехерезада и 40 разбойник за съветници. Разпад на ***

19

Анонимен

преди 8 години

А БЕ НОМЕР 8 ОЩЕ ЛИ СЕ ЧУДИШ. НЯКОЙ ТАМ ДА ТИ ОБЯСНИ, ЧЕ ЕДНОТО Е РАЗХОД ЗА ХРАНА, ДРУГОТО РАЗХОД ЗА ДРЕХИПЪРВОТО Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ВТОРОТО.Какво правят тези даскалици в помощните училища.

18

Анонимен

преди 8 години

Тия са толкова зле че почнаха с глад да плашат мат'ряла. Егати смешките

17

Анонимен

преди 8 години

ТЕ ОЩЕ СА СИ ИМПЕРИЯ, НЕ ГИ МИСЛЯ ТЯХ. ПЪК И 120 ЛИРИ НА ГОД0ИНА СА 10 ЛИРИ НА МЕСЕЦ. Че то кафето е две лири.

16

Анонимен

преди 8 години

17 - Само че ЦЯЛОТО НЕ Е СЪЩОТО, НЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО ПИШЕ ТАМ

15

Камерън - популист

преди 8 години

Британистан е едно нищо. Излязат ли от ЕС освен че ще умрат от глад ще станат официално пакистанска колония.

14

Анонимен

преди 8 години

И ние, и ние го напускаме Каменрунтав и ни боли за цените у пиндостан вилает.

13

Анонимен

преди 8 години

Европа ще си поръчва директно от Китай, Индия или Азия като цяло, обикновени стоки за потребление и ще го преживее някакси без да купува с от вас с комисионна. А вие ще си останете с колониалните меринджеи и джихадисти в страната. И без това Лондонстан се запъти към шериата, ако не стане ще ги "продадете" на арабските страни и готово.

12

ebahti_matematikata

преди 8 години

До АмериканЛичи си кой е възпитаник на помощно училище!!!А ти се зовеш американ - бахта в американеца неграмотен!!!Не може 3% от едно цяло да е повече като сума от 5% от същото цяло ! Но ти все пак се зовеш " Американ" - явно неграмотен!P.S.Не обиждай възпитаниците на помощни училища - те не са там по свой избор - докато ти си *** по свой избор - за сметка на това - за цял живот !

11

пешо

преди 8 години

толкова години, чак сега ли се усетиха, че ако излязат от ес ще им се качат цените?? светът върви към обединение, въпреки че на руските *** не им харесва. юк няма да излезе от ес въпреки малоумната половина на гражданите си.

10

Анонимен

преди 8 години

7, британският президент е кралицата на Великобритания :) Камерън колкото и да иска няма как да стане крал :)

9

EUSSR

преди 8 години

Независимостта от шизофренията на брюксел няма цена .А посочените цифри даже и да са верни , са жълти стотинки .

8

Анонимен

преди 8 години

срещу 120 лири годишно аз тук и 2-месеца не мога да оцелея да им имам цените

7

Американ

преди 8 години

До ebahti_matematikata:Процентите и сумите са валидни, а ти си математическия гений на някое помощно училище.Прочее, храната там е два пъти по-скъпа от загатнатото, освен ако не ядеш ***...

6

Наблюдател

преди 8 години

Много спорни заключения.

5

ebahti_matematikata

преди 8 години

"Според документа средните седмичните разходи за храни и напитки на едно семейство ще се повишат с 3 процента или 120 британски лири (174,06 долара) годишно, а разходите за дрехи и обувки ще нараснат с 5 процента или 100 британски лири годишно."Последно.... ако 3% са 120 британски лири - чудно как 5% са 100 британски лири ?!!! :) :) :)Може би въпрос на математика - журналистическа (вид извращение).

4

Анонимен

преди 8 години

Тия ако излязат от ЕU, mnogo Бьлгари ще останат без работа! А в Великобритания заплатите са 20 пьти по високи от колкото в Бьлгария!А в Русия е с визи за нас Бьлгарите, и заплатките им са почти като в Нас в Бьлгария! А само да се храниш с картофки е страшно!

3

Анонимен

преди 8 години

Стига ги плаши. И от излизането и от оставането нищо добро не чака Англия. Свърши времето на империите и повсемесното крадене. Колониалното ла'но почва да се сляга.

2

Анонимен

преди 8 години

ЕС създаде безпрецедентен период на мир и благоденствие на континента, но надделее ли национализмът отново ще се върнем към нормалното положение на търговски и конвеционални войни, на постоянно мразене на съседите и изразходване на излишна енергия за глупаво противоборство!

1

Георги

преди 8 години

Англичаните клатят лодката, ама те първи ще се удавят ако се обърне.