72

Анонимен

преди 8 години

Казвам се Иван и имам дългове. Ще се прекръстя на Асан и очаквам да нямам вече. Нали това е далаверата.

71

драци

преди 8 години

-Искам цскарите да се дръгнат от комари след като са били нахапани. -бягай от тук цскарите са класа!Това е невъзможно да е така. Все пак всеки си има мнение ако е от левски или от цска като мен.

70

Анонимен

преди 8 години

До Sigoturi NakuraПодуяне или Етропое няма значение. Смешници!

69

1948

преди 8 години

Нека ви в яд ,***. Честито ви второ място. Вечно втори.

68

Koko

преди 8 години

Да приемат ли феновете вече, че цска умре ?

67

do Муспи

преди 8 години

Добре, а Левски кога са печелили б и в група. По твоята логика и те нямат право да са в а група.Хайде *** прочети малко книжки и след това плямпай. Организирано спортно първенство започва едва през 1948 година, създавадено от БКП. То не всичко, създадено от БКП е лошо. Дори напротив. Преди това "първенствата" а били нещо като селски турнири.

66

люпи

преди 8 години

Този отбор ако наследи ЦСКА от 1948г купи, трофей класации неминуемо ще му лепнат и дълговете и чуждестранните съдебни искове. До година пак същото А окръжна.

65

муспи

преди 8 години

За 70 години не са спечелили нищо - всичко им е било дадено от Партията майка по абонамент. Че те всичко са си вземали щом си то поискат, самият факт че са биле единствения отбор без юноши говори всичко, - вземали са си който си искат от цялата А група, а и влизането им в тази група е незаконно, защото не са спечелили първенствата на Б и В групи. В момента няма защо да ги закриват след като никога не са биле открити! Мръсотия от рода на ЦК на БКП!

64

a3

преди 8 години

Сега не трябва да играят за купата защото са Чавдар Етрополе ... догодина в А окръжна а какво става с борчовете на старото дружество трябва Чавдар Етрополе да си ги платят какви са тия работи правим едно след друго дружество и правим борчове на ЦСКА им стана практика !!

63

Анонимен

преди 8 години

Сега ще трябва ли да бъде припознат???

62

realen

преди 8 години

В момента няма отбор, който да е оригиналното дружество. Това важи и за "Левски". В началото на демокрацията те дълго време се казваха "Левски 1914" защото, един човек държеше емблемата и името. Но феновете не припознаха въпросния човек като "Левски". Същото ще е и с ЦСКА. Който е натрупвал дългове, да бъде преследван от закона. Но купите никой не може да си ги присвои. Те са на феновете, на идеята ЦСКА.

61

съдник

преди 8 години

Поредната измама!!!БКП-та,БСП-та,Титани,Лупита,Гришовци,Божковци,Емил Димитровци знаят само да крадът и съсипват.Те видяха сметката на България та камо ли на ЦСКА.Всичките са за..........затвора!

60

Анонимен

преди 8 години

I taka , dogodina v B grupa i ako sa v parvite mesta .Togava da misliat za A grupa.

59

иван

преди 8 години

Искам купите и титлите да се прехвърлят на новият клуб. другото би било престъпление спрямо феновете.

58

Даааа

преди 8 години

Да помислим. Взимате клуб със задължения. Натрупалите задълженията. Черепа, Лупи, Титан, са близки до сегашната власт престъпници. Властта начело с престъпника Бойко Борисов не желае да осъди другарчетата си, а търси пари от този който няма никаква вина. Това справедливо ли е?

57

Анонимен

преди 8 години

Някой би ли ми припомнил, защо се наложи да се създава Левски 1914 с оная лопата за емблема, вместо автентичния Левски закриван веднъж през 1949-та и създаван отново от комунистите като Динамо?

56

цскар

преди 8 години

Това е предателство спрямо всички истински привърженици на ЦСКА. Заличихте от историята клуб със 70-годишна традиция, с 30 шампионски титли, донесли толкова много за българския футбол. Гадни предатели!

55

Затворко

преди 8 години

Това си е истинско престъпление. Щом Гриша Ганчев не иска да плати дори и част от задълженията на ЦСКА, означава - няма място в този славен клуб. ЦСКА трябва да извърви голготата си и този който е готов да плати цената трябва да води клуба.

54

бг

преди 8 години

Червени драскачи събирайте отново пари!Нали искате автентичното ЦСКА?"Боклукчиите"и Лупи крадаха и го съсипаха.Гришата се застрахова чрез феновете тъй като има 5 дела срещу него.Теглиш заем от КТБ купуваш "Петрол" Всички бандити употребиха ЦСКА,а вие духате чорбата.А за Стоичков винаги бяга ако се ще се дават пари.

53

майор Гунди

преди 8 години

Да ....И сега ония от ,,Геренбахче,, ше имат най-много титли !!! Синята милиционерска мафия е нагла и безкруполна...