16

Анонимен

преди 7 години

Президентът е ясен. Хофер остана с пръст в уста. А и мокрите сънища на някои така и не се сбъднаха.

15

Анонимен

преди 7 години

Паритет ще има ако само 35% от 800хиляди гласуват за Хофер. Толкова, колкото са гласували на първия тур. И пак резултатът ще е внегова полза +2000гласа.

14

Анонимен

преди 7 години

Тука бъка от руски ***!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Хе! Ако бе у нас, 3 минути преди края на изборния ден ,,водещата'' телевизия щеше да обяви, че е победила Голямата градинска бостанджийска тиква и сетне да броят колкото си щат, а разни червендалести и рошави социолози - политолози - антрополози да ломотят важно по студиата кое и как какво показвало прогнозно и помпозно.

12

Анонимен

преди 7 години

Гредоизвадно е че в демократична Европа ще спечели ,,правилният човек ,,.....тоест популиста ,борец за европеиските ценност.....и североатлантическите . С една дума изборите ще бъдат ФАЛШИФИЦИРАНЕ . НЕЩО НОРМАЛНО И ВСИКИДНЕВНО ЗА ,,ЕВРОПЕИСКИТЕ ЦЕННОСТИ ,,,

11

Анонимен

преди 7 години

Гласували са 6.4 милиона, по пощата се очакват до 800 хиляди гласа. Не са преброени 12% от гласовете, които ще дойда утре по пощата.

10

дедо Ташунко

преди 7 години

Господин анонимен, за мен" правилния човек"( ако бяхте грамотен щяхте да напишете правилният човек) е този който заявява, че ислямът НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА АВСТРИЯ И ЕВРОПА! Всичко останало е дрън-дрън и ефтин популизъм за човешки права, хуманизъм, човешко достойнство и т.н., с което ни хвърлят прах в очите. Не желая да бъркат в болничните ни, пенсионни и други фондове с пот и труд събрани милиарди, за да храним роми и мюсулмани, чиито жени са безправни инкубатори за деца с нисък интелект.

9

Анонимен

преди 7 години

Без значение е избора, защото после правят коалиции и пак се оказва еднопартийна система както при Хитлер.

8

Анонимен

преди 7 години

Трябва да спечели правилния човек!Инак ако спечели хитлерхофер(, ще разкатае цяла европа и после ще се чудим де одим да работим да вади ляба...

7

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че *** бюрократи ще направят така че да спечели "правилния" кандидат. Ако трябва по гербаджийски ще броят чувалите с бюретини докато излезе верния резултат.Тъй или иначе верния пудел на ЕС ще победи в Австрия

6

дедо Ташунко

преди 7 години

Йосиф Венсарионович: "Не е важно кой и колко хора са гласували, важно е кой брои бюлетините..." Британска журналистка преди 5-6 години: "Ако изборите имаха някакво значение, отдавна да са ги забранили..." Хора наблюдаваме световно първенство по фалшифициране. Хофер реално трябваше да бъде избран още на първия тур. Големият Брат и европейската мафия ще направят всичко възможно, това да не се случи и на втория тур. Нямат полза от втори Виктор Орбан.

5

Анонимен

преди 7 години

Лакоми хотелиери, туристи сънуват :D

4

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯ

3

Анонимен

преди 7 години

А дано хофер да спечели след 100год...

2

4587

преди 7 години

Австрийската телеграфна агенция: Laut vorläufigem amtlichem Endergebnis erhielt Hofer 51,9 Prozent der Stimmen, Van der Bellen 48,1 Prozent. Хайде шорошката пропаганда малко по- кротко с "историческото равенство" , дори при 900 000 непреброени още 4% разлика трудно се топят, това не е Костинбродската схема!

1

МРАВКА

преди 7 години

ДОБРЕ ЧЕ ПРЕБРОИТЕЛИТЕ НЕ СА ОТ ГЕРБ ,ЧЕ МУ Е СПУКАНА РАБОТАТА НА ХОФЕР.