37

Анонимен

преди 8 години

Колко са им жалки ценностите на тези младежи. На какви глупости се радват : алкохол, наркотици, скъпи коли на заем , тоалети от версаче, шити в Турция и др.подобни .Въобще - интелектуално падение.

36

Анонимен

преди 8 години

До 22 - и така ще го хранят докато умрат, защото със сигурност ще е хайлазин.

35

Анонимен

преди 8 години

И по дисит заплати за похарчат - все тая. Няма как да станат грамотни с тези преписвачески истории на матуритеТози който е научил думата *** и я повтаря постоянно , чувал ли е че има богати простаци (наричат се парвенюта) и бедни аристократи. Парвенюто не може да стани аристократ, дори и да е милиардер. Аристократът си е аристократ, дори и беден.

34

Анонимен

преди 8 години

Толкова пари и накрая - аборт през юли - още 1000 лева.

33

Анонимен

преди 8 години

До 22И аз съм чувала за такива извратенящини... направо ужас, представям си на първия учебен ден какво ще е....

32

Анонимен

преди 8 години

Че то без пари бе - няма и една дупедатска заплата!.

31

Шаран БГ

преди 8 години

Казват, че скромността краси човека!! Скромността и най-вече младостта ! Суетата и простотията могат да докарат човеку не само конфузии ,притеснения,наранявания. Има хора,които ще помнят за цял живот "абитуриентския си бал" и всеки божи ден ще им напомня за него, защото от келешлик и серсемлик са се осакатили дори !! Двадесетина години след Втората война средношколските баловет бяла красиви тържества ! После народа забогатя, изпростя и с демокрацията направо изкукурига !!!

30

Ico

преди 8 години

Kakvo ochakvate ot edna degradirala naciq....vsichko si e tochno kakto trqbva,hora kupuvashti obuvki na izplashtane,tel. S internet kakto e moderno i staro BMW ot Italia,ama mnogo zapazeno,kakvo da ochakvate ot takav narod....prost i ogranichen do bezobrazie.

29

Абитуриент

преди 8 години

Напит съм брат ми! От чалга и евро-ценности! Най-важното, което научих от даскало е да мразя Русия! Казват, че по време на соца не е имало банани! А сега ако знаете какви големи БАНАНИ ядат младите!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Това че твоята е 500 лева не значи и другите са такива бедняци като теб.Свиквай. Нито си най нито си важна.Една от плебса.За това и не се обаждай когато не те питат.

27

Бизнесмен

преди 8 години

И с костюми Версаче, и с рокли Шанел да ги облечете - все тая!След два месеца децата ви ще работят за мен, ще им плащам по 400 лева месечно, ще работят всеки ден по 14 часа, ще ги мачкам, унижавам и тероризирам, а те ще търпят, защото са ***, прости и малодушни, също като вас, родителите им!

26

Анонимен

преди 8 години

След 20г когато се обърнете назад и вместо екскурзионни снимки и спомен от някоя държава имате спомен за оскотяло повръщане като прасета да не кажете ,че бачо ви не ви е предупредил.Ще си му берете гайлето ама късно не мое се поправи!

25

хххххх х

преди 8 години

Може да наемете и яхта и дори хеликоптер за 1600 евро за час, като в тази сума не са включени летищните такси...Алооо, вие наред ли сте?...яхта и летищни такси...???

24

Анонимен

преди 8 години

Проблемът не е само във възпитанието на децата. Изхвърляниците често идват и от самите родители, защото "иначе какво ще кажат хората". И се получава междусъседско състезание по простотия. Нашите искаха да ходя на бала, но аз отказах. Те: "Ама после да не съжаляваш". Не само не съжалих, ами цяла вечер се возих в градския транспорт да гледам сеира през прозореца и да се радвам, че не съм с тях.

23

Американ

преди 8 години

"На голи цици - лисици!"Пискат че нямат пари, ходят щърби, с развалени зъби и срудливи усти, а по 3 заплати дават за данданията и цигаията!?

22

Анонимен

преди 8 години

С тези пари да се хванат целия клас и да идат на една почивка или екскурзия до някъде, вместо да се наливат в някой ресторант.И ще им остане незабравим спомен.

21

Анонимен

преди 8 години

Моето дете тази година завършва преучилищна. За мен е просто поредна година, но за другите майки е нещо много специално. Събираха пари за какво ли не - професионален фотограф, албум на групата, подаръци за г-жата, организират тържество, специален ден с празненство в заведение, почти абитуриентски бал го докараха. Докато им дадат свидетелствата за завършен подготвителен клас кой знае какви още глупости ще измислят.

20

Анонимен

преди 8 години

Минималната БРУТНА работна заплата в България е 420 лв, чисто колко остава, стига сте писали глупости, важно е с колко пари ще влезеш в магазина, нето остават около 320 лв.

19

Антрополог

преди 8 години

В България всеки иска да бъде такъв, какъвто не е!Затова и се карат масово 15 годишни Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, вместо нови Шкоди, Опели и Фордове!Теглят се кредити за някакви скъпи костюми и бижута, все едно е голяма работа да завършиш средно образование!А лятото всички абитуриенти на морето с 450 лева заплата!Да ви имам и идеалите, и празненствата!Бетер турска работа!

18

Holly

преди 8 години

До DaskalДаскале, аз за това ги чакам да си завършат "1,2...12" и като замълчат крещя: "Трудова борсааааааа!"