67

Трътла от Берлин

преди 8 години

Да идват, да идват, така ми се отваря повече работа. Аз ги интегрирам сексуално.

66

Анонимен

преди 8 години

До да са им чистити"За Българи, Румънци и др. готвят още закони да ни ограничат да не ходим ."Може да е и за доброто на България.

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82Можеш ли да напишеш още по-дълго изречение, то и без това не ти се разбира мисълта, ако я имаш де. Не са достатъчни само запетайките, има и други знаци!

64

Анонимен

преди 8 години

Общо взето Европа се развива и се рефинансира чрез и от БВП,което е някаква реалност и има,може повече от 100 год. от както има финансова отчетност и своя народна банка и система през тия времена,ако има някаква наличност неведима тя би трябвало да е вид материални активи,като ресурси,които са поставени,но не задействани за реализации и оборот,така че откъде толкоз финанси за толкоз бежанци,няма ли кой да обясни на тях за кат велико преселение,откак съществуват отнощения така би било и при тях.

63

да са им чистити

преди 8 години

Все пак предпочетоха да вземат мюсюлмански радикали от пустинята, вместо християни от Европа (визирам източна Европа )За Българи, Румънци и др. готвят още закони да ни ограничат да не ходим .Не се безпокой Г-жо Меркел аз при фанатици самоубийци няма да дойда.

62

Анонимен

преди 8 години

Последната надежда на Европа е да изберат Доналд Тръмп за Президент на САЩ , иначе е умирачка с тези лидери като Меркел например .

61

spasov

преди 8 години

Където свършва немската толерантност започва Бухенвал!!!

60

Анонимен

преди 8 години

Вън от Ислямски съюз. И до сега бяхме най- назад във всяко едно отношение, обезличени и без достойнство. Може би поглед към Русия ще ни върне надеждите ,че сме били някога народ.

59

дедо Ташунко

преди 8 години

До чичо доктор - човече, колко си прав! Така пожела Големият Брат зад океана. Ще ни разкатаят верицата, братко! Ислямът принадлежи на пустинята, не на Европа.

58

Анонимен

преди 8 години

Тая Меркел какво направи... дали въобще осъзнава?

57

Анонимен

преди 8 години

През ледниковата епоха стотици хиляди жени са умрели при бременност от счупване на гръбначния стълб.Тези пингвини от юга, без необходимата мутация на бялата кожа да произвежда витамин Д, с непректъснатото раждане на още и още деца (за да се живее от техните помощи) и така омотани, че все едно при тях е дошла ледниковата епоха- - какво ги чака? Ранна остеопороза!!!Мюсюлманството не е религия на севера. Да си стоят в топлите страни. Да се приеме най-хуманния за тях закон - забрана на исляма!

56

Чичо доктор

преди 8 години

Звучи направо налудничаво. Защо всичко това е действителност?

55

Имам с немски корен

преди 8 години

"Ислям с европейски корени"? Няма такова животно, дойчовци! Ще се научите, но по трудния начин.

54

681

преди 8 години

Имаше западни немци, имаше източни, а сега - и близкоизточни немци. Що им се чудите?

53

Една

преди 8 години

Германия да въвежда бързо арабския език така, както в САЩ въведоха испанския заради многото мексиканци.Скоро половината немци няма да могат да се разбират с другата половина.

52

Anon

преди 8 години

Може би е добре, че арабите точно в Германия се устройват. На немците точно веднъж ще им прищрака ... Така както им прищрака два пъти в модерната световна история. Ние с робския манталитет да му мислиме...

51

Анонимен

преди 8 години

Б Х за Европа! Европа ни обезличи! Превърна ни отново в роби. Вън от тая прокажена система!

50

Анонимен

преди 8 години

Б Х за Германия, получиха това което търсят. Цяла западна Европа също. Крайно време е да изчезнем от тая провалена система. 500 години бяхме под турско, в съюз с Европа, отново ни очаква същото.

49

Анонимен

преди 8 години

Чудесно - сега нека накара жена си да го направи:Това е нещо, на което сириецът Фирас Алшатер се опитва да се противопостави. Той стана известен, след като стоя на натоварения Александерплац в Берлин с превръзка на очите и табела, че има нужда от прегръдка, защото е бежанец мюсюлманин. Много хора го прегърнаха.

48

РВ

преди 8 години

Евророма.... Интересно ми е колко още време родната полиция ще успее да ви опази. На няколко пъти в последните години отървате кожата, но това няма да е вечно. Много скоро нито БХК нито МВР нито ЦРУ камо ли пък ГЕРБ ще ви опазят. Налягайте си парцалите че търпението на тези които ви хранят се изчерпва.