70

смях в залата

преди 8 години

Ламбо се изложи отново.

69

Анонимен

преди 8 години

Ламбо е голям мъж .Доказа го във времето.Корнелия знае на кого да се опре

68

Анонимен

преди 8 години

Нинова с тези приказки до никъде няма да стигнете.Вие сте на другия полюс....каквото и да е предложено от ГЕРБ,и хубаво да е за държавата,трябва да се охули.То и ГЕРБ са на другия полюс ,затова нещата не вървят.Когато трябва да се критикува......критикувай,но когато има хубави предложения...подкрепи ги.Тя омразата няма почивен ден....

67

Ани

преди 8 години

Ламбо го гледах на едно шоу в подкрепа на Варненските Пирамиди 1994. Там шоуто се финансираше от Алфамар. Алфа Банк - руска, Алфа Радио - руско, ТВ Алфа - гласът на Атака. Знаем кои са от Атака. Пирамидите - криминално престъпление което остана ненаказано.Ламбо, Ламбо, защо си се предал в ръцете на разбойниците?

66

ИВА

преди 8 години

Другарко Нинова, не разбрах със какво е опасно управлението на Борисов? Убедете ме и ще гласувам за БСП! Единствено от речта ви видях злоба.Лично мнение!

65

Винету

преди 8 години

Бригадир Аспарухов - дясна ръка на ***? Е.а ти промяната в тази мухлясала, бандитска партия!

64

социалдемократ

преди 8 години

Тези милионери ще защитават бедните, изнурените, работниците - ХАХАХА, ако не беше жалко и трагично! Бедни ми Българино, бедни ми Българино - защо ги търпиш тези от Държавата "Позитания"?!? Та тези само те използват, скъпи ми Българино за да станат "дУпетати"!!! Покажи им "жълт и червен картон"! Виж кои са доказаните милионери в БСП: Корнелия Нинова - милионер,Александър Симов - милионер,Костадин Паскалев - милионер,Илияна Йотова - милионер,Калоян Паргов - милионер,Драгомир Стойнев - милионер,Кирил Добрев - милионер,Весела Лечева - милионер,Георги Гергов - милионер,Бригадир

63

Анонимен

преди 8 години

Три пъти да фалираш България и пак да искаш да си на власт...........баси гьонсуратлъка.

62

збогом

преди 8 години

ламбо е стар десен билярд на лявата партия

61

цък

преди 8 години

Майор Деянов шЪ омагьосва бабичките с песничката "Ние сме на всеки километър" от едноимения филм.))))))))))псА инак, жалко!Очакваната реална реформация в БСП не се състоя!"Старицата" постепенно, но уверено се превръща в Мумия!!!!

60

Бедняк

преди 8 години

То Гергов да е само богат ,всички от изпълнителното бюро до един са милионери,начело с ***(издръжката на сина й в този университет в САЩ е 700 хил.долара на година,а е 5 год.там) с безброй фирми на името на братя ,сестри,братовчеди,лели и др.Стефан Данаилов беше млад и зелен по татово време и беше милионер,но той има мая от комунистическото си потекло ,най вече от баща генерал.При комунистите краденето започва 1944 и продължава и ще продължава докато бедния народ не се осъзнае.

59

Анонимен

преди 8 години

Това с привилегиите и колите е разумна крачка. Да бъде продължена върху цяялата държавна администрацияя - служебни коли, обслужващи целите фамилии и през отпуската, и през уикенда, огромни премиални/дмс, платени телефонни разговори, държавни жилища - после купени на минимални цени. Капиталистът експлоататор Гергов как е свързан с лявото в политиката и социалния живот? Каква е средната възраст на партийните членове и симпатизантите на БСП, а и на ръководството?

58

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

"КАПИТАЛИСТА" НА БКП/БСП---ДР.ГЕРГОВ .......БИЛ "ЛЯВ" БЕ ......ха,ха,хааааааааааааааНИНОВА ----КОМУНИСТИЧЕСКИ "СЕДЕСАР"!!!ГЕРГОВ------КОМУНИСТИЧЕСКИ -"КАПИТАЛИСТ"!!ЖЕСТОКО....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕАМ...ДУМИ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААА

57

Няма няма

преди 8 години

Е той човекът го е написъл:Збогом ,ДРОгари! Вечна дружба с КГБ.ние сме терористи,пардон Социопати

56

Анонимен

преди 8 години

Той Ламбо все става "дясна ръка". Помня как великият Станишев караше един празен трамвай, Ламбо се качи и застана отдясно на водача, стана му "дясна ръка". Защо ли не си гледа живота и студентите, че това поне има смисъл. Иначе оная само ще размахва "дясната ръка".

55

Гражданин

преди 8 години

Да се занимаваш с търговия в "храма", да напускаш партията си когато е удобно, да участваш в правителство на десницата и още "богоугодни" дела - явно това са критериите за влизане в ръководния орган на партията, претендираща, че е лява. Единици са истинските професионалисти, достойни хора и представители на лявата идея като проф. Гайдарски, Валери Жаблянов и Ал. Симов, но три птички пролет не правят.

54

Гражданин

преди 8 години

И? Може да е добър артист, но за политик не става! Съставът на така нар. ново ИБ е пълно разочарование за всеки, който е възлагал някакви надежди! Имената на 90% от персоните са достатъчно известни на мнозинството българи. Кой не знае кой е КИРО ДОБРЕВ? Това ли е новото лице, символ на морал, на добро възпитание и представител на автентична лява партия? Или Гергов, Лечева, Асланов, Паскалев, Аспарухов? Да се занимаваш с търговия в "храма", да напускаш партията си когато е удобно, да участваш в п

53

смок

преди 8 години

Збогом, Ламбо!

52

Да тренира

преди 8 години

Корнелия е проверен другар с изключителни качества.На 27 г.става изпълнителен директорна Техноимпекс.(Той вече няма активна дейност).На 35 г.става председател на борда надиректорите на Булгартабак(не знаем чий е,на офшорка.Затварят софийската фабрика,уволняват работници).Зли червени езици говорят,че си е купила мястото в партията.Ако политическите резултати на др.Нинова са като икономическите(не личните разбирасе, милионер е),ще закрие БСП или ще я изгонят.Ламбо да тренира-Збогом Корнелия.

51

anonimen

преди 8 години

Стефан Данаилов е обаятелен секс символ на българското кино. Лепят му се жените, това е. А артистите са доволни от него, защото винаги ги е защитавал. Изобщо той е човек с голяма душа и винаги е бил полезен на България. Нямаме много като него.