41

Анонимен

преди 8 години

Абе докога тези с измисленото име ще ни тероризират. Какво става ? Аз ли съм луд или светът около мен ? Кажете ми.

40

е

преди 8 години

Не разчитайте на полицаите! Те са както всички работещи в държавната и общински администрации- ПРОСТО НЕ РАБОТЯТ, ИСКАТ САМО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. Челен пример за тях е Председателя на Парламента.За данъкоплатците единственият изход е извън пределите на страната.

39

До Бивш милиционер

преди 8 години

Ако за вас е характерно да крадете, за мен не е!

38

Нищо необикновено

преди 8 години

Аз лично се запознах във влака с една жена, която беше обирана не 14, а поне 20 пъти.

37

Шаран БГ

преди 8 години

Има Конституция ! И там има чл.17 т.3 и чл.33 т.1. Те са ясни и категорични !!НО, великите "парламентьори" са измислили закони, които обезсмислят Конституцията. В законите има такива " усуквания" от рода на " неизбежна отбрана", "превишаване на правата за самоотбрана" и т.н. с една единствена цел: когато поискат независимите да оправдаят някого срещу по-големи пари, правят го! А и адвокатите и те да не останат назад -- да пълнят гуши!! Ако знае ,че я ще е жив- я не ..Ще влиза ли в чужд дом ?

36

Нужни са промени

преди 8 години

Дори да ги хванат,дори да ги вкарат в затвора,той за съществата,които имаме предвид,е като образователен курс за обмяна на опит.Необходима е поправка на НК,новонаказание-каторга.Предвиденият сега поправителен труд не оказва нужното въздействие.Каторга,като във филма "Непокорния Люк".Да чукат камъни,да строят пътища,даоблагородяват пустеещи земи,да ремонтират къщи по селата,опустошени от набезитеим.Децата им в интернати да учат занаят.Принудително асоцииране,настаняване встари казарми.

35

Хотър Питър

преди 8 години

И всичко е заради тези ,дето не трябва да им се пише името.

34

Нямате си на

преди 8 години

представа какво безхаберие,формализъм и непукизъм е обхванала полицията?!?!?!Изхождам от конкретен случай по-служебен въпрос,който те решават от половин година,и още не е решен???Колкото съм възмутен,толкова и отвратен та чак ми става неудобно да им звъня за резултат или да се срамувам заради тяхната мудност,мързел и некадърност!!!В началото им бях и консултант,защото те не познават закона,и само моят шеф ме възпира да не напиша жалба до Госпожа Министърката.Не че това ще промени нещо,но все пак

33

Анонимен

преди 8 години

Аз и друг път съм ви казвал ,че трябва народна милиция.(не го бъркайте с милиционерщина)

32

Георги

преди 8 години

Всичко ми е ясно с изключение на това, как след като се вдигна шум по медиите изведнъж се намериха крадците и годен доказателствен материал? Следователно трябва да се съдят и тези които са се правили на "дръж ми шапката". Ако осъдят шефа на полицейското управление отговарящо за района, подобни кокошкарски истории рязко ще намалеят.

31

Анонимен

преди 8 години

Реалността е ,че няма полиция защото те са надзиратели в концлагер България където Българите са подложени на унищожение .

30

Анонимен

преди 8 години

всяка сутрин съобщават за крадци по магазини и нарушители на движението,време е да започнат да съобщават и за неразкрити и ненаказани кражби по селата,вярно,че там има малко население но това не означава,че престъпниците трябва да са безнаказани и да диктуват правилата от позиция на силата

29

Анонимен

преди 8 години

Родната полиция ни пази ! На протеста пред парламента през седмицата пазеха сума ти яйца и домати да не хвръкнат към сградата на парламента.

28

Анонимен

преди 8 години

Интересно - милиционерите спят, появява се репортаж по телевизията - и хоп! За един ден са арестувани крадците.Милиционерите са за разжалване, уволнение и затвор.

27

Анонимен

преди 8 години

Не е нужна полиция а наказателен отряд 5-6 човека здрави с бухалки а защо не и с автомати . Полицията щом й е през оная работа за престъпниците наемниците без проблеми ще свършат работата. Та изведнъж и откраднотото може да се върне.

26

някой

преди 8 години

Задължение на кмета е да осигури спокойствие и сигурност на хората в селото.Всъщност какво прави кметът на това село?Ами - нищо.Ей, хора, хванете си кмета, който явно е некадърник.Не хората, а кметът трябваше да проглуши ушите на съответните инстанции.Алооо, господин кмете, не се ослушвай, а се вземи в ръце и си свърши работата.Защото ще да последва убийство, няма да бъдат само кражби.Или пък какво те интересуват възрастните хора - те са в тежест на държавата, а норвежците ги малтретират

25

живот

преди 8 години

Трябва всички лишпири-катаджии дето се крият из храстите да бъдат пратени в тия места да бранят възрастните хора от тия набези на ***.

24

Ник

преди 8 години

Кмета да мълчи. Че той доведе тая *** в селото за да гласуват за него. И е несменяем от тогава. Той е виновен!

23

Едно ченге

преди 8 години

Трябва да се разшири обхвата на чл.12 от НК, тоест т.нар. "неизбежна отбрана". Влезе ли да краде в имота ти, нападне ли да те бие на улицата, трябва да можеш да стреляш. Във връзка с това трябва да се либерализира и закона за притежаване и носене на оръжие, защото реланостите са гадни, ама хората с розови очила не го виждат...

22

1

преди 8 години

До 11111:Д Според мен да се нарича онази с.*** роми си е сериозна обида за питието..