18

Аз

преди 8 години

Да оставиш дете на тези годинки само в стая си е нещо нормално...Я храна да приготвиш, я вода, тоалет,баня....Грешката само е била, че са оставили прозореца отворен.Белите стават за секунди...Моето дете се прекатури от кошарата докато бях на 2 крачки разстояние.....Като ще става едно нещо понякога нищо не може да го спре.

17

Анонимен

преди 8 години

Точно комарниците са много опасни - децата се облягат на тях и като се скъсат или отворят...

16

анонимна.

преди 8 години

*** на детето се дължи на немарливостта на родителите. И при нас има майка , която си гледа телевизия/филми/ , чати си и оставя детето да вдига блока във въздуха.Кара какво ли не в апартамента, скачането е ад- от дивана - на земята- ужас/ под тях и над тях живеят болни хора. Разбираме- дете е ще каже някой, но нека се поставят на мястото на съседите си и ще види дали е добре и как ще се чувства. А когато то спи трябва да се пази тишина . Е И.....Да се занимават с детето........

15

Киро

преди 8 години

Тия лекари, аз ще им намеря домашните адреси и ще ги пребия.

14

Фалконети

преди 8 години

Родителите са виновни, оставили са отворен прозорец. Не могат да се грижат за деца а имат три. Тоест имали са три. Сега имат едно. Аз живея на втори етаж и въпреки всичко не съм си позволявал такава немърливост. Прозорците ни имат комарници. Децата като са малки не знаят как да махнат комарника и така няма как да надничат през прозорците. Като пораснат те сами се пазят. Между другото в САЩ ако оставиш дете под 12 години без надзор може да влезеш и в панделата.

13

Атанас

преди 8 години

Варна квартал левски блок 2 казват, че е станало към 8 часа сутринта

12

Горкичките

преди 8 години

Бедните родители!

11

Анонимен

преди 8 години

Горката майчица!

10

до 3

преди 8 години

До Анонимен 3,ти си от расата на най-долните ***

9

страшно

преди 8 години

1.Това детенце, ако оцелее и бъде инвалид, по-добре-НЕ! Господ да вземе правилното решение.2.И аз се възмущавам, но си спомням за случая на Елена Поптодорова( преди около 26-27 години), който разказа по тв: на работа мисля пак в САЩ, слиза до магазина, детето на около2-3 г( мисля): слага някаква кутия, отваря прозореца.. и пада... Беше сломена Поптодорова.( не е неука...)3.Говоря и на моите деца, които оставят внуците сами- 4,8 -годишни и не искат баби и дядовци.. Слава Богу- сега са 9, 12-год

8

Ужас

преди 8 години

Пулен ужас

7

Анонимен

преди 8 години

Може да са ги бутнали недоволни родители ако експериментът "в епруветка" не е оправдал очакванията им.

6

Анонимен

преди 8 години

Какъв ужас, Боже мой... За секунди може да стане страшна беля, когато са на тази възраст, само да ги изпуснеш за малко от поглед.

5

вера

преди 8 години

Винаги се удивлявам обаче, на бездушието, непрофесионализма и некадърността на държавните служители. Да си на която и да е държавна работа освен да си извършиш формалните дейности като попълване не съответната документация и да се подпишеш под фиша за заплатата, както и да ходиш на задължителните обучения да Охридското езеро например, се изисква и друго - да работиш винаги и за превенция. Т.е да се опиташ да направиш така, че такива "инциденти" да се случват по-рядко.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8В тоя район шведи не живеят, още по малко на 8-ми етаж. Те са в другия край на града и дори да паднат от тяхна къща от покрива, нищо няма да им стане. Тук май иде реч за заспали родители на малки деца, които на тая възраст щъкат като мравки насам-натам. Малко да ги изтървеш от поглед и белята е станала...Жалко за дечицата

3

вера

преди 8 години

Инцидент?!До знанието на ОД на МВР Варна : Оставянето без надзор на деца на посочената възраст винаги е престъпление. Не си и представям говорителят на коя да е ОД на МВР да не го знае, но нека и в изявленията към гражданите това да се подчертава а не да се неглижира престъпната небрежност на родителите. На всеки може да се случи разбира се, не че бих искала да ставам съдник на опечалените близки, напротив изказвам им дълбоки съболезнования.

2

Анонимен

преди 8 години

От оная раса ли са?

1

Анонимен

преди 8 години

Бог да прости детенцето и дано оцелее другото!Преди светли празници напоследък все има по някоя голяма трагедия.Идва 24-ти май - Ден на българската писменост и култура.