30

mnenie

преди 7 години

Браво на Сираков, че изобщо излезе да играе. Той я беше закъсал сериозно, а за малко и гол щеше да вкара.Жалко за Пенев: 7. Костадинов, 8. Стоичков, 9. Пенев - тази фраза е част от моето детство.(Диего Марадона също не дойде, но сигурно шейха го пои в Дубай с качетвена стока и не му се мърда от там. Набарал е рая на земята).

29

angeliada

преди 7 години

велик човек

28

аз съм българче

преди 7 години

Пропътувах целия път от Варна до София, имаше хора от цяла България, скачах и пях с всички 2 часа на проливния дъжд до глезените във вода (сектор Б, 2-ри ред) за да уважа юбилея на този човек. Дал ни е толкова много емоции и радост и се радвам, че 42 хиляди души му отдадохме необходимата почит, а той от своя страна ни даде поредното страхотно шоу.

27

Жена

преди 7 години

Стоичков е ИСТОРИЯ! ТОЙ, драги дами и господа е ИСТОРИЯ! Легенда! Написано е във ВРЕМЕТО! Въобще не ме и.е, псува ли, про-ст ли е, за кого ще се омъжват щерките му! На гроба, след дълги години, желая му здраве и хъс за работа, ...може да сложиш само една дума и тя ще е достатъчна: СТОИЧКОВ! Повече няма да е нужно. Така че, аплодисменти за най-великия футболист на България! Ако не ви харесва мое си цитирам: " ....е...те ***...й...те".

26

Жена

преди 7 години

Вижте сега, драги земляни! Където и да отидете по малката Ви синя планета и кажете "България", ако ги изгледат тъ-по моля кажете и втората ключова дума. "Стоичков". Ако продължават да ви гледат тъ-по, моля, не казвайте каквото и да е повече. Вас, така или иначе никой не Ви бръсне за ...сли-ва. Ако обаче кажете "България" и очите на човека отсреща светнат, то със сигурност трябва да кажете и "Стоичков". Тогава вече се появява и усмивка! Многократно изпробвано!

25

8

преди 7 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ,КОИТО ГО ПЛЮЯТ,СТОИЧКОВ Е ИЗВЕСТЕН ПО СВЕТА.НЕГОВАТА РАБОТА Е ДА РИТА ТОПКАТА И ТОЙ СИ Я ВЪРШЕШЕ ПЕРФЕКТНО.А ТЕЗИ,КОИТО ГО ПЛЮЯТ ,СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ,ОСВЕН МАЙКИТЕ ИМ,ДРУГ НЕ ГИ ПОЗНАВА.ТЕ СА ЕДНИ НЕЩАСТНИ ЗАВИЖДАЩИ КОМПЛЕКСАРИ,КОИТО В ЖИВОТА СИ НЕ СА ПОСТИГНАЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО!

24

Анонимен

преди 7 години

Всеки един народ независимо в коя точка на света живее - цени и почита своите светий от сърце, само Българите плюем безобразно върху успеха на себеподобните.Не искам да коментирам по долните негативни изказвания на доказани комплексари без цел в живота.Стоичков записа със златни букви името си в историята, заслужи си любовта и уважението на хората в световен мащаб - едва ли има по голяма награда от това.Поклон и респект към този Българин !!!

23

Анонимен

преди 7 години

Подуяне, оле! Това са вторите, вечно втори. Подуяне ще са втори след чорбата, кремвиршите и латекса.

22

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да пишете Стоичков е един от златните за нас момчета,които прославиха България.Другото не е интересно.А това че не ни е подобрил хала не е негова мисия.И Стилян и Бербатов прославят България,а ние само плюем по всеки който е успял!За това и хала ни е такъв.Това че са имали футболистите дразги помежду си - че кой ги няма?Пък и това не е наша работа.Аз ги почитам и им свалям шапка,защото и чрез тях все пак познават България.Те проправиха пътя,другите да ги следват никой не ги спира!

21

Анонимен

преди 7 години

браво

20

Ники

преди 7 години

Само на мен ли ми се стори странно,че го нямаше Боби Михайлов?

19

Анонимен

преди 7 години

какво означава думата замязал?на шопски диалект ли е?

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимензамязал?

17

Gugutka 2

преди 7 години

Blagodarim na g-n premiera za dekoraciata s chervenia kilim i kordonite pokrai nego pred paradnia vhod na bg national stadion i za chudesnata ohrana na mvr! :-):-):-):-) hem i dajda ne spria izobsto! :-):-):-)

16

Анонимен

преди 7 години

Велик!

15

Край

преди 7 години

депресия по български било - когато даже и нещастието на другия, не те радва.завист голяма има в нас. не знам други да могат така хубаво да се оплюват и да не могат да признаят успехите на другите. Ти дето плюеш можеш ли да събереш едни от най-добрите в своята професия в България?

14

фергюсън

преди 7 години

Добре ,че се роси Стоичков ,за да разбере света ,че има държава България !! Всички спортист и политици взети заедно не са прославили страната ни ,както Камата !

13

до ха-ха-ха

преди 7 години

Човече,пий си хапчета и се лекувай ! Ти си срам за България,ти не си Българин,ти ***,който нищо не е направил,нито за себе си,нито за нацията си.Такъв човек мнение не може да има.Той може само да отрича и да плюе по другите около него,защото сивото му вещество стига само за това.Ако беше изгледал целият спектакъл щеше да разбереш,че всичко това Стоичков и компания го правят за България и хората да може поне за малко да забравим проблемите си и да му се насладим Поклон пред Вас Българи !

12

Анонимен

преди 7 години

Най-силният момент беше почитането на паметта на Трифон Иванов. Аплодисменти и сълзи по едно и също време.

11

Анонимен

преди 7 години

А след юбилея г-н Стоичкович е почерпил гостите си с печено на скара месо от Зебри и жирафи! Но малдини nеe ostanal за скарата и хванал веднага самолета за Italy....