27

Анонимен

преди 7 години

KOKO PRAVSI, NO SADA SE SPASIME TRYABVA DA SE ISRINE POLITICHESKIYA B.O.K.L.U.K

26

КокоБийч/СаутБийч

преди 8 години

Слаба ракия сте в БГ. В Нова Зеландия и в Швеция се приемат поредица от закони, според които до 2030г. Тютюнопушенето ще е незаконно! Като наркотиците! Чувате ли кухи БГ кратуни какви мерки възприемат нормалните хора... А вие си продължавайте и тровете и живота и децата си...и да не ви пука изобщо! Смърдящи БГ селяни със жълти зъбки!

25

NZ

преди 8 години

А на бюлeтините кога ще сложат снимки от гeтa, прoсещи хора и мизeрията в която живеем?

24

Анонимен

преди 8 години

Най-голямото лицемерие на "органите" е афиширането на грижа за здравето на хората. Никотинът е силно пристрастяващо вещество и само 6% от пушачите успяват да спрат. Единственият вариант е да не се продава. Или да пуснат свободно в супермаркетите и хероин в кутии със страшни картинки, пък който иска да си купува.

23

Иван

преди 8 години

Цигарите са едни катранени *** пълни с бавно у б и в а щ и вещества и със силно пристрастяващия наркотик никотин. Напълно вредни и безполезни. Защо тогава се пушат? Защото децата ги подлъгват в училищата подобно на дилърите с наркотици, че е "много готино" и си "модерен" да правиш фасони с цигара в уста и да пафкаш дим това е все едно ритуал на порастването. После станали вече наркомани е трудно да се откажат и продължават да живеят със зависимостта си.

22

Анонимен

преди 8 години

Няма по гнусно нещо от пушач, колеги, приятели всички миришат отвратително, а най ме радват мадами на по 20 години с парфюм за 200 кинта и маркови дрехи но устата мирише на лай*а, а дрехите се усещат от метри по цял ден и следа няма от ухание на парфюм ! МИЗЕРНИЦИ ! ! !

21

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че имат добавки. Въпросът е имат ли тютюн?

20

от 21

преди 8 години

И как така се продава нещо, на което пише - Пушенето убива!А как да се ползва този продукт тогава...аз самата пуша 3 цигари на ден и определено смятам, че ми вредят, пуша ги заради зависимостта сиСмятам да спра да давам и тези уж дребни пари, защото качеството става все по-лошо /за вътрешен пазар/. Скоро четох, че цигарите сега са по-вредни от преди защото имат добавки

19

анонимен

преди 8 години

Къде в законите пише, че е разрешено да се продава нещо, което убива доказано? Това е престъпление, защо не се сезират органите, а само пускат нови и нови цигари на пазара всеки ден, та да става разговор между подрастващите каква марка цигари пушат.Има една държава - Бутан, там е забранено да се продават цигари защото са вредни

18

пешо

преди 8 години

и защо така роптаят тютюнопроизводителите като нямало да намалеят пушачите? нали ще имат същите продажби уж? крайно време е да се отървем от този тютюн, не сме в 19-ти век.

17

1

преди 8 години

Стреснах се

16

se

преди 8 години

Всичко са търговски трикове и интереси.Никой не мисли за здравето а простичко лобитата на цигарената индустрия и алкохол търсят начини да вдигат цените и да се получават все по големи печалби.Та забраната на варенето на ракия не е ли доказателство мафията в алкохолната индустрия да печели повече.Но българина е хитър и хем ракийка ще си набави хем и евтинки цигарки ще си свие.Така ще е докато ,,бизнеса" не се отнася по ЕВРОПЕЙСКИ към наемника.Т.ес достойни заплати след като сме уж ЕВРОПЕЙЦИ

15

ист

преди 8 години

И фашкии да сложат в тютюна, който си пуши, пак ще пуши.Тютюна е наркотик по вреден от марихуана. Време е това да се признае, но огромна тютюнева индустрия и пари от сива икономика не позволява.

14

Въпрос

преди 8 години

Кога ще легализират марихуаната, след като отдавна са легализирани далеч по-опасни неща като цигари,алкохол, кафе и,, лекарства,,?

13

Така е

преди 8 години

Да РОССИЯ Човеко, абсолютно си прав,но я кажи къде забрави изреченията ,главните букви , точките и запетайките?

12

Германия

преди 8 години

Тук на запад в цивилизованите страни където живея това отдавна вече е станало практика при продажбата на цигари.

11

Така е

преди 8 години

Егати мимикрията.Уж сме се загризили за здравето на хората.Истината е съвсем друга.Да се поощрява пушенето за да влязат едни огромни пари от акцизи.Купувайки кутия цигари от 4.50лв.плащаш 50ст. за цигарете и 4.00лв на държавата за стряскащите надписи и картинки.Лично аз като пушач от 45год. внасям по 1 000 лв акцих годишно , и държавата ме гони като престъпник от всякъде, а непушачите се кефят че не внасят нищо, че имат и претенции.

10

РОССИЯ

преди 8 години

от цигарите има вреда а от кафето от храните които ги ядеме най напред оправете храните които ядем искаш не искаш трябва да ядеш които иска да пуши това сие негов избор оправете качеството на храните ни а недейте мислите за тези цигари мапките деца още от сега се разболяват от диабет контролирайте как беше по рано качествен контрол..за мен това е по важно отколкото цигарите аз пуша и ще пуша никои не може да ми забрани и някои си неможе да вземе решение в место мен това си е мои избор.господа

9

Без

преди 8 години

А храните съдържащи *** и е-добавки няма ли също да бъдат маркетингитани по подобаващ начин? Щото те са още по-страшни.

8

НАГЛО НЕЗАКОННа

преди 8 години

за това предупредихме преди години официално вкл WHO ,по повод предишен пробив на черни терористи оня път срещу Австралия..НАд 98 % от проекто наредбите прокарани през доказано престъпния парламент са престъпни и нарушават нагло Основния закон ,което ги прави автоматично НЕЗАКОННИ.Не може всякакви престъпници вкл обсебени от черни терористи да бутат пари на брокерчета и да прокарват ударно през НС тежки терористични разпоредби .Депутатите се блoкiрат с VDEO TEROR redowno