8

РОССИЯ

преди 7 години

мразая си правителството и журналистите които ни лъжат постояно правителството ни продаде българия за стотинки за да останат някои си на власт журналистите ни лъжат с лъжливите си или закъснелите новини за да вземат някоя стотинка.защо продавате страната ни вайсали защо делите народа ни на сортове при живково време товаго нямаше всички бяхме равни имаше и патриоти а сега имаме едигей *** и вайсали на сащ

7

Неизвестен извършите

преди 7 години

Много злини направи този !Много хора бяха избити без съд и присъда от налаганата краварска "демокрация",и поради тази причина - дано да има Господ, да му разпиши билета за Ада!

6

Анонимен

преди 7 години

"... В петък следобед ... сградата на Белия дом беше отцепена..."В "ПЕТЪК", т.е. 20 май! А днес не сме ли НЕДЕЛЯ, 22 май? Ох, как бавно пътуват новините!!! Но в "лидера на света" няма престъпления, особено около Белия дом, няма майки с бебета, затрити в кола, там всички се обичат до полуда, непрекъснато се целуват... Затова новините закъсняват.А виж, ако "гола жена в Краснодар гони младеж на улицата" и подобни важни новини от Русия, пристигат в БГ-то на момента!

5

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Да не е пак някое негърче в трети клас с воден пистолет?

4

Румбо

преди 7 години

"В ПЕТЪК следобед сградата на Белия дом..." ,"По време на инцидента...Б.Обама не е бил в сградата.От Б.дом съобщиха,че той е играел голф във военновъздушната база "Андрюс"Като ви казвам,че Обама никаква не я върши и едвам дочаква петъка за да иде да играе голф-не вярвате!Ей,на вчера се е изнизал още преди обед.Ама донякъде си е прав-той не се меси в държавните работи,а Господарите* не му се месят в забавленията!*Господарите-знете ги кои са,едни с малки шапчици

3

Анонимен

преди 7 години

Кравите не искат да ги управляват май.муни.

2

Даааа!

преди 7 години

Изолацията на някакви хора,като т.н. Президент и другите около него от народните маси е вече маниакална и обезсмисля съществуването на такъв пост! По-добре да направят Президент един лаптоп - би свършил много повече работа и нямаше да го охранява половин САЩ ! А царят в България е ходел между хората без охрана ???? Защо ли ?

1

Анонимен

преди 7 години

Хора нямащи опит в лова на екзотични животни трябва да им бъде забранено да се навъртат там. Поне още половин година...