11

Станислав

преди 7 години

Социалните мрежи направиха хората асоциални. На 19 години да нямаш нито един приятел/приятелка, който да те придружи на бала, гротесктно.

10

1

преди 7 години

г0леема пр0ст0т1я

9

КЕЧ

преди 7 години

На партито за уводжака на стария набор Я*треба беше дама на старите от цялата рота.После го пуснаха под наем срещу 3 шишета мастика и на другите.Та получи занаят де,затова емигрира там където е добре ценен

8

Няма няма

преди 7 години

До 10: абе,човече що си мислиш ,че преди 10 декември нямаше *** !?!?имаше и винаги е имало. Точно по обичаният,от тебе социализъм педерастите стояха по-градските тоалетни ....по големи градове...нямаше къде да се пика!имало обяви !? Абе ,човече ако искаш влезни и някой вампирски сайт и пак ела да повърнеш тука! Ние сме нормални хора ,а другите не ни вълнуват!и стига си измисляхте ,че ррашшистите в москва са бедни и човечни! Защо според тебе децата на путин и неговата клика са милионери !?

7

Хех

преди 7 години

За баловете съм напълно съгласен че така си беше и дори в момента ТАКА СИ Е! Поста ми е относно: "... обяви за момчета и момичета, които си търсят партньори от същия пол." и "... проявяват интерес и множество по-възрастни дами, както и един абитуриент". А за всички Вас, за които аз съм бил "запъртък" и че пиша "тъпотии" ми става ясно по кой тротоар се движите. Също така мога да Ви пожелая и един ден дъщеря Ви или синът Ви да пускат обяви за партньор от собствения си пол.

6

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Много рядко някой ходи с кавалер/дама на бала. Статията е нагласена. При нашите абитуриенти проблемът е Колата. (Нарочно го написах с главна буква.) За Колата понякога мама и тате се подлагат на невероятни унижения, други се бъркат хилядарки, но детето им да се появи с единствената и неповторима.

5

Няма няма

преди 7 години

Какви евроценности,бе ***!??? Това си го имаше още по комунизма! Хора без пари купуваха най- скъпите костюмчета,а роднини даряваха някой подарък отКореком или тираджийски подаръчета от изгнилият запад! Ся,аз не съм ти виновен ,че си запъртък и пишеш тъпотии! Тия балове бяха издигнати в култ точно от комунистите и техните заможни деца.Б.б ял филии с мас;)абе,ще ме скъсате от лъжи!

4

Няма няма

преди 7 години

Ся 1 е от рашшистката партия батака! Що всичките ходите в прогнилия Запад ,вкл и Путин и дъщерите му ,и все западни пари държите в западните банки!?!??!? Що не ходите на поклонение в севрн корея и Сибир!?!? Ся,ако си ми подръка ще те накарам да удариш пет молитви към Джидето и неговата престна държавица!

3

ха ха

преди 7 години

Ха ха - предимно с консумация. Представям си ги 100-120килограмови загорели девственици ,дето гледат много хамерикански словачи и ги вземат на сериозно.

2

до 1

преди 7 години

пак си забравил илачите. ти като имаш водката за ценност, сори.

1

Хех

преди 7 години

Еми да ни е честита евроинтеграцията и европейските ценности!!!