6

П.Петров

преди 8 години

То до сега нищо не им е пречело на Даеш да избиват предимно и всекидневно мюсюлмани.

5

Анонимен

преди 8 години

А защо трябва да е ИД? Може и да е любителска самодейност или професионална бездарност. Кога друг път ще ти се отдаде да свалиш самолет, дори и неволно, и в най-лошия случай да го препишат на друг. Ако се мазниш и усмихваш на всички, то едва ли ще имаш проблем.

4

Анонимен

преди 8 години

Опа, ИД разпространила 20 минутен запис как планира да превзема Индия? Е само това липсва на Европа - една многомилионна тълпа от брадчеди да тръгне насам...

3

Анонимен

преди 8 години

Истината е че в париж на летището бачкат много от баратчедите които когато вкарват багажа в самолетите няма кой и как да ги види като поставят бомба или запалително устройство. Западнала европа е най несигурното място за живеене и пътуване. Преди пътувах през месец по работа но от както стана атентата в париж спрях напълно да пътувам в цяла европа. Върша си работата само чрез компа. Тези които са решили да пътуват на там да си помислят добре дали си заслужава да си рискуват живота.

2

Момо

преди 8 години

То и за руския самолет така се говореше...

1

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва да е свален. Просто е подготвен за летене под зоркия поглед на група меринджеи и сам е паднал. Едва ли персонала е бил депресиран заради ниски заплати, та да го свали умишлено. Кой знае в това световно мултикултурно и протоколно квалифицирано мнозинство защо е паднал. Щом е бил във въздуха или каца, или пада. Аз поне не се сещам за трети вариант.