8

Анонимен

преди 7 години

в катвора кирчо ще се запознае с ***

7

Американ

преди 7 години

До Анонимен 6:А бе, тикво, чети бе: "пари за изпращането на агенти на мисии, издръжка за наемане на хотели, квартири, самолетни билети".

6

Анонимен

преди 7 години

Процесът е открито политически.Твърдо заявявам,че разходи от подобен вид е лесно с цел набеждаване да се назоват присвояване. Представете си,че службата е дала на наш човек в арабска страна сума за услуга. Той е изпълнил молбата ни и написал разписка за това на ръка. А сега кажете как ревизора може да провери разхода, особено ако човека вече е починал. За него е лесно /ако му бъде внушено/ да обяви,че парите са присвоени.Сумата е огромна и дори да иска Кирив не може сам да я присвои.

5

Анонимен

преди 7 години

А стига бе.Оказа се че бившият шеф на външното разузнаване бил най-големият крадец.Този цирк го няма и централна Африка.Ако ми покажете един висш офицер на разузнаване в ЦЕЛИЯТ СВЯТ осъден закражба ще почерпя "на корем".НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.Значи една мутра няма осъдена но шефа на външното разузнаване го осъдиха на 10 години за.............."кражби".ХО-ХО-ХО

4

Анонимен

преди 7 години

Не се наемам да коментирам неща,които не са ми ясни!

3

Анонимен

преди 7 години

Знаем ги тия, дори да влезе в затвора ще излeзе след няколко месеца за добро поведение или нещо си, първо да върне парите после народа да го съди да види как се присвояват народни пари.

2

Dino

преди 7 години

Oshte hodi po televiziite I razdava akai.Niama takava darjava!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Кирчо кирчооо и името ти отговаря на кирта. Докато народа умира такива като теб им го за.ират! Кирчо кирчо селенжър "умен".