23

Анонимен

преди 7 години

Станка не е за мислене. Русо гладно няма. Още повече че тя още в шести клас си е начертала пътя.

22

Анонимен

преди 7 години

Скоео ще я видим в някое порно в интернет.

21

Абе журналистите...

преди 7 години

Какво значение има това какво е образованието за целта на търсенето ? Всъщност, важно ли беше да го напишете? От значение е сега да се намери въпросното момиче, което е непълнолетно лице, другото не е работа пишещите тук сеирджии!

20

Анонимен

преди 7 години

Ами, то с такова невероятно образование интересно какво ли друго може да работи? А всъщност можеше да работи "инкубатор" като онази от другата новина, която родила 22 деца, ама не им помнела имената и 8 "подарила" на държавата.

19

Анонимен

преди 7 години

До къде я докарахме децата ни да ходят по чужди държави за парченце хлебец да слугуват и да ги опъват еро.ейци? Господи господи не виждаш ли какво става с този свят? Не виждашли че този свят плаче и реве за рестарт?? Рестартирай системата или най добре я преинсталирай за най сигурно. Знам че много ще изревът на умряло като прочетат горните редове но вие не заслужавате друго!!!

18

Анонимен

преди 7 години

"Културни особености" или я пласират за булка или...

17

Анонимен

преди 7 години

За да напусне България, щом е непълнолетна, не трябва ли нотариално заверено разрешение от родителите?! Бащата Сашо сигурен ли е, че нищо не знае по въпроса и че не я е пратил той да заработва, а тя цял месец не му се е отчела? Другият вариант е да са я извели с фалшив паспорт.

16

анонимен

преди 7 години

Много жалко за момичето. Струва ми се обаче, че бащата е чакал едни пари от тия "едни хора" във връзка с "вземането й" и когато ситуацията е станала "не можем нито да се свързваме, нито да я открием" е решил да действа. Трябва и на него да му се потърси отговорност.

15

Анонимен

преди 7 години

Пустиняк! Я някой да каже за кво я търсат че не ми се чете

14

1

преди 7 години

6-ти клас, отгледана от родителите на бащата...хубавото моме плаща за отношенията между майката и бащата...къде е БХК да потърси отговорност от тях да защити правата и а не сега да е в някой бардак в Европата...

13

Анонимен

преди 7 години

Ми те още на 13 искали да я омъжват, ама тя не та не, та баща и намерил друг начин да изкара пари от нея. При тях това си е традиция. Ако не могат да ги продадат за булки ги пращат да работят. Сещате се какво.

12

!

преди 7 години

"Бяла е, има зелени очи и дълга руса коса", описва я Сашо---малееее... ше изчезне ами....

11

Лумпен Лумпенян

преди 7 години

Може колега, може ;)))

10

Густо

преди 7 години

Или за Накара, или Жена са я обещали

9

Лумпен Лумпенян

преди 7 години

Гепих си гадже швейцарка! Не е Пенка, не е Станка. Хаха

8

Аз

преди 7 години

Оставете да си проституира момичето. Това е ежедневие. Няма смисъл да се публикува. Ще работи, а ние ще работим за социалните и помощи тук.

7

PR

преди 7 години

17-годишната Станка е учила до 6-ти клас ."Бяла е ,има зелени очи и дълга руса коса"...Е с такава характеристика ,правилно се е насочила "професионално" ...Каква да я подхване ..."бизнес-секретарка" няма как да стане ,дори и да си купи ...диплома за ...виШе...

6

Анонимен

преди 7 години

> 17-годишната Станка е учила до 6 клас:Аха, ясен е произходът.

5

Да еба майка ти 6-ти

преди 7 години

В Дуйсбург българи и българки няма 6-ти, понял ***? Там сте само миллет!

4

Teo

преди 7 години

С такива родители-нехранимайковци съдбата на детето е била предопределена. Жалко, че се е стигнало до там, но хубавото поне е, че най-вероятно е жива и здрава. Щом е в Германия ще я изчакат да стане до 17, до тогава ще я разработят и ще я пратят да работи в някой Пуф. Много е лесно да залъжеш младо момиче с месечен доход от по 2-3000 евро чисти пари, особено, когато родителите не ги е еня.