41

чичо Гошо

преди 7 години

Какво му е достойното,да обявиш Русия за враг,а турците наши първи приятели.

40

349

преди 7 години

До аз чета и знамПлевнелиев е един от най-достойните президенти които сме имали. Това обаче ще се разбере като мине малко време. Факта че така ожесточено го плюят *** трябва да ви говори достатъчно!

39

Анонимен

преди 7 години

Ни най-малко не съжаляваме за избора ви г-н Президент!Само,да не стане така,че някои много да ви помолят и вие като един"истински" Българин и "непредател" да се съгласие заради"благото" на България.

38

Анонимен

преди 7 години

Кой? Марга Попова ще е президентка и Цецка Цачева или Кунева вице.

37

проста схема

преди 7 години

Референдума на Слави---> Разтурване на парламента---> Промяна на конституцията---> Пррзидентска Република---> Рапоня президент---> Край на демокрацията в Бг---> Започва мутренско-милиционерски режим!!! Всичко зад маската на употребената пряка народна воля ще се извърщи! И накрая ще си кажем: *** народ, слаба държава!

36

ГРЪБ

преди 7 години

Президента-факла! Най-много изгорели(буквално) хора има през неговият светъл мандат! Озарен от живите факли...

35

ГРЪБ

преди 7 години

Само да не е този новият дето ще седне същият дето го направи президент!

34

Анонимен

преди 7 години

това жалко недоразумение ако е президент аз съм трамваи

33

ние българите

преди 7 години

Изобщо не ни интересуват политиците и техните интереси.Те доказват , че тази система е порочна и злонаменерена към хората. Само добре профилиран ( с много филтри ) човек като Бойко Борисов мозе да казва , че по добра и демоктатична система няма . Да , ама има и се чувства от всеки вече.

32

trafoPOST

преди 7 години

Плевнелиев е достоен и принцитен човек. Такъв е и като президент. Това, че на кремълските *** не се харесва няма никакво значение. Тяхната родина е другаде, малко по на север и доста по в Азия.

31

Анонимен

преди 7 години

Путин ще си отдъхне - железният юмрук на НАТО, таранът на непоколебимата европейска толерантност, могъщият ледорез на западните ценности, по-велик от Айзенхауер и Чърчил взети заедно, по-надъхан и по-настървен от Бжежински, Кублай хан и Бари Голдуотър в пакет, е положил меча и рицарския плащ със звездите и ивиците и отива на заслужен отдих в някое транс-*** НПО...

30

Румен

преди 7 години

Ясно е , че симпатизантите на Москва сега са доволни, както и разкрачените държавници между Москва и София си свършиха работата . Президента им показа как трябва да се управлявал, за да се почувства българина свободен и независим от руското робство.

29

Анонимен

преди 7 години

Хитът на столетието: "Чувствах навсякъде и винаги народната подкрепа и разбиране..." - АААА, такова нагло дебелокожие е невероятно!!!! Целият народ му /и/ се присмива, освен във времето, когато откровено го попържа.. Нагъл ***!

28

МНЕНИЕ

преди 7 години

Мое мнение - Плевнелиев трябваше да си подаде сам оставката , ако е мъж .Партиите трябваше да му я поискат , ако са Политици .Не съм съгласен че този Президент ще си завърши Мандата и ще се нареди в Галерията на Българските Президенти .Неговата Политика се опитваше да направи България по модела на Украйна .Това е .

27

Анонимен

преди 7 години

Досетил се е, че поста губернатор на Крим ще му приляга повече, почвам да гледам изявите на Мистър Бийн по кримската държавна телевизия.

26

мнение

преди 7 години

безлична и безгръбначна личност, такъв беше и като президент, такъв му е и краят... с нищо няма да го запомня, може би единствено с нетърпението с което чакам да му свърши мандата...

25

Членска карта №7

преди 7 години

Много съм разочарован...Роската беше длъжен да се яви на тези избори за да види с очите си, от името на колко човека е плюл по Русия.

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя не беше ли дето щеше да присъединява Крим към Украйна и Донбас към Крим.

23

ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИ

преди 7 години

Две много хубави неща се случиха днес:1.Най безличното нещо,което ни е било президент си отива! Толкова неадекватно и объркано същество, бе само срам за тази институция.Гафове,гафове....и бездарно лутане......2.Дионисий -Фойерверка/гвардееца/ го НАТИРИХА! Хак да му е на този бомбаджия и сквернител на канона!Само \"дисципа\" в Троянския манастир е за него,с надзирател оня дето си пада по ....

22

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

ХА-ХА-ХА! Обави , че водим война с Русия и тя е най-големия агресор и заплаха за България и сега дим да го няма.... :D :D :D