19

ясно

преди 8 години

Забравиха за дните ,когато имаха образование ,здравеопазване и производство-и сега се радват на маковата реколта..Май и България това я чака

18

Сим Саладин

преди 8 години

В труднодостъпната планинска провинция Урузган макът е навсякъде. От офиса си губернаторът на провинцията има гледка от птичи поглед към зелените поля, които се простират между долините и се губят в далечината.А българинът вярва в народната мъдрост,че"Никой-не е по голям от хляба"Къде е истината питам?

17

Анонимен

преди 8 години

Първата година в която американците са в Афганистан, производството опиумен мак нараства със 150%

16

Боен кон

преди 8 години

Другарите от севцкия суюз и братушка америка уважават много хероинът! За това Воюваха! За хероин! А другото освен *** и ватенки е само бизнес-*** той путин милиардер горкият мужик! Хахххахха!

15

маларт

преди 8 години

Трябва алтернатива на земеделците, с която да могат да се прехранват. Те си знаят мака като нашите турци тютюна. Но за подкрепа на замяна на производството с друга култура трябва постоянно усилие

14

121212

преди 8 години

"За нас без мака нямаше да има нито работа, нито храна"....НИТО ВОЙНА

13

до 13

преди 8 години

Да продадат на детето ти хероин, пък тогава ела ми доказвай, че това е просто бизнес!

12

Анонимен

преди 8 години

Руснаците, като са толкова много "отворени" защо избягаха от Афганистан??? Като бити "съединители" ДЛП.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7И не само това!!!!!!!!!!! Американските моряци пият кока-кола и се дрогират от нея!!!!!!!!!! Мръсни капиталисти!!!!!!! Ама ха!!!!!!!

10

Е и кво?

преди 8 години

Някой хора явно не могат да разберат че щом има търсене за дадена стока или суровина, съответно ще има и предлагане! Това е неизбежно. Основен пазарен принцип в икономиката. Няма печеливша пазарна ниша която да остава незапълнена за дълго, без значение дали е законно, незаконо...лошо, вредно... Всичко е бизнес. Търсене и предлагане. А в Бг. ако нашите политици имаха поне малко акъл в тия кратуни, щяха веднага да легализират отглеждането на канабис и преработката му във всички форми.

9

Талибан

преди 8 години

Благодарим ти,ЦРУ,за семената*,охраната и пласмента на продукцията!*В момента се сади нов подобрен сорт мак,създаден в САЩ

8

Анонимен

преди 8 години

И къде е сега световната общност която само плаче и реве че имало много наркомани? Да не би да не знаят къде се намират тези макови полета и сигурно няма начин да се унищожат? Е х **а на тези които позволяват да се отглежда и продава отрова за децата. Ама милионите немат мирис и отрова!!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

7...kosovo i ukraina.Na sme za amferki na Boceto kum kamilarite.../obratnata vruzka/

6

Анонимен

преди 8 години

След като свалиха от власт талибаните реколтите нарастват всяка година. Колкото и да е добра една синтеза, натуралното си е натурално. Е трябва повечко да се разделя и пречиства, но пък и получаваш повече активни продукти, с много малко странични и нестабилни.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Що бре, руските ВКС нали са супер?????

4

Анонимен

преди 8 години

Най-евтиния и най-гадния наркотик. Основно за Русия. Привет, товаришь Путин!

3

Анонимен

преди 8 години

Време е САЩ да се сетят как защитаваха във Виетнам демокрацията с напалмови килими-защо ли не го правят?

2

Dublin

преди 8 години

2,poslednite dve godini kravarcetata im dostaviat novi sortove genno-modificirani semena...Dobivut se e uvelicil ot 5 do deset PUTI...Dokato rusnacite ne vliazat otnovo i ne izcistiat tazi kloaka...Opravia niama da ima...

1

Момо

преди 8 години

За съжаление дроните могат да видят какво четеш, но не могат да видят и унищожат маковите полета. Защо ли?!