8

Анонимен

преди 8 години

Закарайте го във ферма за вкусно свинско и го хвърлете в гюбрето на прасетата. Кажете му, че има 10 минути да разкаже всичко от ненужното му раждане до ареста. Или отива прасенцата да закусят с него...

7

Анонимен

преди 8 години

Мислите ли че не е говорил дали е нямало бой и е***е в килията !Мисля че ако излезе главата му ще е паднала на първият ден няма да го оставят :)

6

Анонимен

преди 8 години

"salah" dobre si igrae roliqta diktuvana ot frenskite slujbi

5

cat

преди 8 години

Хм, ама как така не е искал да говори?!

4

?

преди 8 години

Натрошете му кокалите и го мъчете по 24 часа и накрая ще проговори :) Францио, стегни се бе, каква е тая толерастия която те е налегнала?? Спомни си за Наполеон, когато всички трепереха от теб! Защо позволяваш да се гавраят с гражданите ти?

3

Анонимен

преди 8 години

Ами пандизът е за да ти е гадно. 130 души тежат на съвестта му. Сега ще почва да опознава смисълът на думата гадно, гнида!

2

Торквемада

преди 8 години

Има начини за ефикасни разпити, известни от времето на Светата инквизиция!Да го закопчеят в прангите и да го разтягат на колелото...ако издържи да преминат към по-меки и по-съвременни методи-например,с пускане на ток в меките части. За финал да го екзекутират публично с уреда на оня прочут техен сънародник-хуманист /на французите/ д-р Гилотен.

1

Анонимен

преди 8 години

Пратете го във Врачанския. Видеонаблюдение със сигурност няма да има, но за денонощно великоизвращение не гарантирам.