71

Анонимен

преди 7 години

Този конкурс съвсем се компрометира.Преди няколко години спечели бивша югославска република с плагиатствана песен.Миналата година спечели травестит без никакви гласови данни с нескопосана песен, само защото пропагандираше гей-правата.Тази година печели политическа песен (което е против правилата на конкурса!!!!), и както сега се оказва - в нарушение на регламента.Изобщо някой слуша ли ги някой от победителите след края на конкурса? А шест месеца след това? А една година?

70

знаещ

преди 7 години

По време на ВСВ кримските татари участват във войната на страната на Хитлер. При това без никой да ги е насилвал. Участват в избиването на около 300 000 руснаци. И това е причината след като Русия спира фашистите Сталин да ги изгони от Русия. Което както и да го погледнеш си е доста мека реакция...А това, което излиза в момента - как мирните татари били дивашки изгонени от диктатора Сталин ... е просто покъртителна пропаганда.

69

Я

преди 7 години

Пълна порнография !

68

Бтъм

преди 7 години

По социалистическо време песенните конкурси бяха по-безпристрастни. Всеки, спечелил Златния Орфей е бил певец от класа, като цяло равнището беше много високо. Вижте списъците с наградени. Тогава СССР имаше подавляюще влияние, но не им се отстъпваше по политически причини музикална награда. В Чехия имаше много хубав конкурс, Лилито взе първо място, пак напълни заслужено. Евровизията е политика, отгоре-отгоре маскирана.

67

Мън

преди 7 години

Вие не разбрахте ли, че що е мюсюлманско е каймакът на човечеството и трябва да първенствува, където и да се появи. Как така няма да им внушите на тия европейци, че мюсюлманите винаги са били несправедливо третирани от гадните немюсюлмани и че трябва всеки ден да изкупуваме вината си като ги толерираме. Те са жертви, жертви, жертви! Можеше да дадат на Джамала наградата и без да пее, нали е жертва или потомка на жертви или нещо таквоз.Докато оня в Белия дом се казва Барак Хюсеин, ще е тъй.

66

Остай

преди 7 години

И кримските българи са били изселени, но не бих приела да се явяваме с песен за това трагично събитие на Евровизия. Не само е против правилата, но и темата олеква, когато я представяш между изпълнения на забавна музика + всевъзможни щурави развлекателни ефекти. То и някакъв усет къде какво да правиш се иска.

65

цецо

преди 7 години

Безлична песен, незаслужаваща даже да не бъде на финала, явно политическа, явно представена по-рано от разрешеното .... И въпреки всичко това не ги отсвирват. Продажни ес тарикати. Срам за тях и за Украйна ако не се откаже от това.А нашата песен е НОМЕР ЕДНО!

64

нико

преди 7 години

Догодина германците да изпеят ДОЙЧЛАНД ДОЙЧЛАНД ЮБЕР АЛЕС и да им дадът първо място защото са пострадали от ссср. Евровизия вече е място за политика а не за това за което е създадена политика и простотия наречена европейски ценности

63

Анонимен

преди 7 години

.............ПРОСЯЦИ.........ЕВРОПЕЙЦИ..........

62

Анонимен

преди 7 години

Изобщо да не се притеснявате. Догодина не се знае къде ще е финала, защото държавата Украйна може и да я няма :)

61

Анонимен

преди 7 години

Няма проблем да се нарушат всички правила ако целта е да се натрие носа на Руснаците.

60

Анонимен

преди 7 години

Тия дето твърдят, че сме имали обща история с татарите са прави. Много от татарите са преселени в българските земи на Османската империя и не малко клане са ударили на раята по наще земи, но добре че поне не са били зелени човечета

59

Е, то оставаше ...

преди 7 години

Е, то оставаше и да я дисквалифицират! След като ХВЪРЛИХА ТОЛКОВА МНОГО УСИЛИЯ ДА Я ДОБУТАТ ДО 1-ВОТО МЯСТО! Тая и руснака ИЗОБЩО НЯМАХА МЯСТО В 10-КАТА!

58

Анонимен

преди 7 години

ДО 75 - ДУМАТА ХОХОЛ ОЗНАЧАВА ПЕРЧЕМ. ПРЕДИ 5 ВЕКА, КОГАТО СА БИЛИ ДИВО ПЛЕМЕ СА СИ БРЪСНЕЛИ ГЛАВИТЕ И НА ВЪРХА НА ГЛАВАТА СИ ОСТАВЯЛИ ДЪЛЪГ ПЕРЧЕМ, ЗА ДА СИ БЪРШАТ С НЕГО УСТАТА ОТ МАЗНИТЕ МРЪВКИ.

57

Анонимен

преди 7 години

ТАТАРКА ОТ КРИМ С РУСКИ ПАСПОРТ ПРЕДСТАВИЛА УКРАЙНА. ЗНАЧИ ХОХОЛИТЕ СЪВСЕМ СА Я ЗАКЪСАЛИ ЗА ПЕВИЦИ

56

Анонимен

преди 7 години

Австралия беше ограбена и изнасилена. И България барабар с нея. 2-рото място беше наше. Заради политиката. Голямата политика.

55

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда украинците да се отказват от провеждането на Евровизия в Украйна, защото по регламент се провежда в спечелилата държава, а както съфорумец правилно отбеляза, ''родителите на Джамала живеят в Крим и са с руски паспорти''. Еми да, проблем на Украйна е, че реши да изпрати кримска гражданка. Крим е руски, а Джамала е гражданка на РФ, така, че Добре дошли в Москва следващата година! Циркът е пълен....

54

...

преди 7 години

Бре толкоз се говори за тая евровижия, е накрая даже ше зема да видя за кво иде реч! Ама така и от предходни години е ясно, че то там много рядко печелят песни с няква музикална стойност в тях, всичко е политика и там! Така, че ко се джавкаме тука, не е много ясно май!

53

Panagiri

преди 7 години

Devoikata gracheshe agresivno predi 5 godini na evrovisia edna pesen za usmivkata....sega se poluchi po-dobra pesen s silnite lichni emocii...

52

Анонимен

преди 7 години

Щото както и много други структури създадени в името на културата и спорта и Евровизия беше подчинена на политиката, подобно на допинговата оргарнизация и т.н. Миналата Кончита спечели единствено и само заради гей пропандата за "равни права", тази спечели в името на "евроатлантизма". Каква Евро визия от 20 години я няма тая институция