9

sh1rzz

преди 7 години

Добре скалъпено.Клякаш и падаш. Ама като клекнеш, си на 50 см от земята, дори да почнеш да падаш, скоростта ти клони към скъсани дънки.Стига! родителите да питат класната, а не цигарките, кафенцата и лаф с подмазвачите.Завършил-2009,Пп: учителите са като куките, скалъпват версията и ходи доказвай, че няааш сестра..

8

Кутев

преди 7 години

Браво Бибу. Имаш двойна порция пица и една баклава от Местан.

7

втасахме я

преди 7 години

Има ли оказания там на крепостта да не се носят слънчеви очила заради камъните ?

6

Нели

преди 7 години

До коментар 8 :Детето се е навело да си върже обувката и е паднало. И на вас може да се случи дори и да сте възрастен. Става въпрос за елементарни мерки за безопастност. Ако сте били там знаете, че точно до пътеката е стръмна пропаст и трябва много да се внимава.

5

Анонимен

преди 7 години

Не бе то целата страна трябва да я опашем в парапети, и до парапетите надуваеми дюшеци, та да си пуснете децата и да не Ви пука за тях

4

Бибу

преди 7 години

Пари, пари колко да са потрошени.... Има няма около 2 милиона и за тях има една беседка, една ограда, едно грозно дървено оръдия и един ром с бус, който продава близалки, сладолед и наливни цигари...

3

Анонимен

преди 7 години

А що пари се потрошиха за тази крепост!!!!

2

бибу

преди 7 години

Парапети няма, братле. Герберастите само сложиха една ограда на входа на крепостта, за да могат да събират такса. Друго не ги интересува. Нищо никъде не е обезопасено. Така било по автентично, ако ме разбираш.

1

Dublin

преди 7 години

Dano se opravi deteto.