24

Турчин от ДОСТ

преди 8 години

Я ся де, за кой ще гласуват другите ни турски съграждани, за ДПС или ДОСТ, това е въпросът???-------------Ние от ДОСТ настояваме да се пише на грамотен български език. Правилното е "за кого", а не "за кой". Никой да не твърди, че си обича родината, ако не може да напише две изречения без грешки.

23

Revolution_

преди 8 години

Я ся де, за кой ще гласуват другите ни турски съграждани, за ДПС или ДОСТ, това е въпросът???

22

Анонимен

преди 8 години

ДПС,ония на Дал свобода и достойнство,сега пък трети.....като им резнаха сега и гласовете от вън....Да вярвам ли ,че е възможно чудо?От следващите избори в парламента турци да са депутати от български партии?И да забравим този противоконституционен период в парламентаризма ни....

21

АТАКА

преди 8 години

Доган е най-проруски настроеният политик в България и трябва да застане начело на ПП АТАКА. АТАКА срещу ДОСТ

20

Комунист за силна БГ

преди 8 години

Единствено комунистическия режим може да събира хорта вместо да ги разделя!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Комунистите успяха да разцепят и турците у нас ...Аз не съм против турците в БГ, имам ммого приятели между тях, колеги и познати.Аз съм против партиите Дпс, Дост, Бсп, Абв, ПФ, Дсб, РФ и ромските движения.Само Герб подкрепя българи и турци без да ги дели.Дано турци и помаци изритат лъжливите Доган и Местан, та да защивеят спокойно, без лъжите им.

18

Кърджалиец

преди 8 години

Хайде братя мюсюлмани, ще разкажем играта на Пеевски и Доган и всичките други предатели!

17

Анонимен

преди 8 години

ha ha

16

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Местане Местанее...американския човек в Анкара си замина...а ти сега какво а?

15

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Угасна ти крушката ,даскал ефенди...

14

?!?

преди 8 години

Браво Местане, на митинг възпоменание против смяната на имената насаждаш омраза, искаш да им смениш съзнанието на тези хора. Къде е демокрацията Местане, защо искаш тези хора да се кланят на Ердоган ? А това не е ли същото като възродителения процес? само че като ти агент Павел го правиш е някак по-демократично, Дали?

13

Горд Българин

преди 8 години

В България, турци няма! Турците живеят в Турция, Българите - в България!

12

Анонимен

преди 8 години

Доган е руски шпионин и е много вреден а България!В нормална държава щеше да гние до живот за предатлство!

11

Джунейт

преди 8 години

ДПС докараха 8 автобуса само от Северна България, хахахаха.

10

БГ

преди 8 години

Супер!А сидер ага и неговата килика сега с кого са? Преди осигуряваха кворума в НС, че да може правитеството на ореха с депесари да го има. Щеф на на депесето пък беше местанчо и турските лири за бялата златка не миришеха. Сега за ЮРУШ кой е по-добър - хидроинженера или агент Павел?Никога повече гея, бея (доган + местан) и злодея в управлението на Родината!Да живее България!

9

Анонимен

преди 8 години

и в следващия парламент законите ще пише данчо ментата и оня облия, и другия дето строи язовири и водни огледала сега добива Браунов газ- хубаво ги пишат колкото да ни доомажат в калта, а те с имоти за милиони- няма наказани.

8

Shark

преди 8 години

И едните, и другите са незаконни и трябва да бъдат забранени. А иначе ако щат да се избият помежду си, на никой не му пука.

7

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИЗБОРНО РОЕНИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ЦИРКОВЕ И БОЛШОЙ ТЕАТЪР- МИЛИОНЕРИТЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПРАВА НА БЕДНИТЕ- ТИ ДА ВИДИШ- ТУК ВСИЧКИ СМЕ МЪРЗЕЛИВИ НА ВЪН РАБОТЛИВИ И ДОБРЕ ПЛАТЕНИ- АМАН ОТ БАНДИТИ ОБРАЛИ БЪЛГАРИЯ- НЯКОЙ ДА ИМ ВЯРВА, ДА ЧУХТЕ НЕЩО КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БЕДНИТЕ- ОГРОМНИ Т А Р А Т А Н Ц И

6

СС

преди 8 години

Идеално, почна ли масовия бой вече? :)

5

Румен

преди 8 години

ДПС се страхува и затова използва сила и цинизъм за да сплаши хората, но няма да им мине номера.