6

Анонимен

преди 7 години

Всичко е заради алчните инвеститори.Една стартираща компания има няколко години време да създаде продукт и да започне да продава и ако излезе на плюс е добре.Една вече наложена компания в момента в който и спаднат печалбите или я изтика малко конкуренцията трябва да продава, да преструктурира и т.н. всичко което не и носи печалба.И това защото алчните инвеститори са и надули цената и сега ги е страх за паричките им. А заводите ще отидат при някой стартъп, който изведнъж ще се окаже печеливш

5

бат Сашо 2

преди 7 години

Преди 2 месеца взех бб класик /с идеята, че могат да се позлват и определени андорид приложения/. Телефонът е техническа романтика и ми беше приятно.. в началото. Тромав, скъп в съотношение цена - техн. характеристики, снима гадно, адски малко полезни приложения в стора им, а андроидските се бавят, бъгват или не работят въобще. Страхотен телефон за резервен примерно. До сега съм ползвал само андроидски - смело се връшам към тях отново. Имам страхотно впечатление от бб, но си остава в историята.

4

бат Сашо

преди 7 години

Абсолютно подкрепям коментарите по-долу. Аз съм потребител на бб още от славните им години при липсата на такава конкуренция - бяха без аналог, здрави, с хиляди софтуерни функции, най-добрият обхват и здрави батерии, уникален дизайн, перфектна клавиатура и !*** планове за интернет. Не успяха да се качат на вълната по-рано, да махнат задължителните бб планове за нет, а изпуснаха тренда и се оставиха на брандове с година история да ги мачка в продажбите. Дори и фалитът не успя да ги вразуми.

3

Анонимен

преди 7 години

Труден пазар е тоя. Дори колосът Майкрософт не успя да се наложи, какво ли остава за ББ... ББ прекалиха с високомерието и цените. Те са вече вън. Няма какво да се чудят дали да закриват.

2

Анонимен

преди 7 години

Телефоните им, особено последните, не са лоши. Но има и едно обстоятелство, наречено конкуренция. Там ББ издишат генерално. Вече има китайски брандове с флагмани, които изцяло отвяват плявата. А ББ се явяват вече нещо като плява. Цените на китайски флагман, примерно Мейзу мх5, е двойно по-ниска от Прив. И двата са с андроид. ББ изпадна от каруцата, а обратно все още никой не се качил.

1

Е па

преди 7 години

Никога не съм ползвал техен телефон, въпреки че съм ползвал всички останали ОС до сега. Работя съвместно с канадци и заявявам, че организационно са много по-зле от който и да било друг в Европа. Ако и телфоните са им така то нищо чудно, че заминават надолу.