15

Шаран БГ

преди 7 години

Не само според г-н Иванов/ и според мен -шаранът от тинята/ "в цялостта си Изборният кодекс е противоконституционен!! Всички / че и президент , и обдусман/ са гракнали: "Правата, та правата, на българите зад граница" А З А Д Ъ Л Ж Е Н И Я Т А питам аз, в какво се изразяват ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на БГ - гражданите зад граница и спазват ли ги те ! Противно на чл.60 т.1 от същата тази Котституция, какви данъци и такси, че и осигуровки и застраховки плащат те, живеещите при други условия, "БГ" люде ????

14

тодор

преди 7 години

ГЕРБ го нямат за нищо, по-скоро за предател , що не си го вземат в сащ или на юг за тамошните избори !

13

апо

преди 7 години

Клетия Роско....толкова е жалък че дори човек не може да го намрази.Достоен е за носител на орден СЪЖАЛЕНИЕ.

12

Разбирач

преди 7 години

ГЕРБ подават топки на президента, за да си оправи имиджа и после да го кандидатират повторно. Със сегашния си, той няма голям шанс, но ако е герой-спасител, е друго. Те няма друг кандидат, ако ББ не се "ядоса" и кандидатира лично. Освен това САЩ очевидно харесват Плевнелиев, а ГЕРБ разчитат на тяхната подкрепа. Играта е съвсем прозрачна, защото ГЕРБ не си и правят труд да я "усложнят".

11

МРАВКА

преди 7 години

И НА УПРАВЛЯВАЩИ И НА ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ ПОБЛИКУВАТ МНЕНИЕТО НА АТАКА ЗА ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН.ТОВА ЧЕ ИГНОРИРАТЕ ЕДИНСТВЕНАТА СВЕСНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ НЕ ВИ ПОМАГА.ЩЕ БЪДЕТЕ ОСОБЕНО НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ НА ИЗБОТИТЕ ОТ ОГРОМНАТА ПОДКРЕПА НА АТАКА ОТ БЪЛГАРИТЕ.

10

Анонимен

преди 7 години

Много жалък тоя, дори не могат да го уволнят просто тъй, абе всички наопаки той наобратно.

9

Анонимен

преди 7 години

Изкара си мандата човечеца, що го плюете

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам за какви избори се готви тоя червей, след като изобщо няма да му издигнат кандидатурата. Ветото му падна с най-много гласове от ГЕРБ. Вече никой не го бръсне за слива.

7

до 17

преди 7 години

В тоя си вид не сме нужни на никой, ако случайно дойде Тръмп още повече не сме нужни. Тръмп го каза ясно не са длъжни да харчат милиарди за да пазят такива като нас, а ти си приказвай, а естественото място на България е с Русия като и цяла Европа.

6

!!!

преди 7 години

До АнонименДа запазим стабилността на днешна България за Русия няма никакъв смисъл. Каквото и да говорим за симпатиите на простите българи, България е страна хроничен предател на Русия. В днешния си вид тя ще ни бъде само враг. Да унищожим България засега е невъзможно. Но трябва да я отмъкнем от ръцете на Запада. България трябва да я върнем в лагера на съюзниците. Но при едно условие тя да излезе от ЕС и да се лиши напълно от самостоятелност, иначе отново ще предаде Русия"Сергей Баранов

5

Анонимен

преди 7 години

От ръцете на тоя даже и Орден Стара Планина е обида.

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКАКТО ОБИКНОВЕНО ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ СА КОМУНИСТИ, КАДЕСАРИ, БИВШИ КОМУНИСТИ, КАДЕСАРИ И БИВШИ КОМУНИСТИ, КАДЕСАРИ, ПОНАСТОЯЩЕМ ЧЕРВЕНИ НАЦИСТИ.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира тоя от право, нито е юрист нито нищо, щял да сезира КС, ми да сезира бе. Но вместо да поеме отговорност за постъпките си иска като Пилат Понтийски да си измие ръцете с КС и да превърне и съда в посмешище.

2

!!!

преди 7 години

Да запазим стабилността на днешна България за Русия няма никакъв смисъл. Каквото и да говорим за симпатиите на простите българи, България е страна хроничен предател на Русия. В днешния си вид тя ще ни бъде само враг. Да унищожим България засега е невъзможно. Но трябва да я отмъкнем от ръцете на Запада. България трябва да я върнем в лагера на съюзниците. Но при едно условие тя да излезе от ЕС и да се лиши напълно от самостоятелност, иначе отново ще предаде Русия".таварищ Сергей Баранов

1

Анонимен

преди 7 години

Да му гласуват импийчмънт то е ясно, че тоя сам няма да си тръгне.