17

Анонимен

преди 7 години

Разцепление в тяхното ДПС, по подобие на нашето.

16

до 3

преди 7 години

Потърси в чичко гугъл има видео кой се среща във Франция с шефовете на ИД.Те я създадохда за да свалят Башар Асад ако не знаеш.Само , че ония взеха оръжието обучиха ги и показаха един среден пръст.

15

Крум

преди 7 години

Истината е в Христовите думи, Господа Иисуса Христа е Пътят и Истината и Живота и никой не дохожда до Отец освен чрез Него.

14

Крум

преди 7 години

Така е с исляма и сектите му, това е религия на войната. Постоянно възникват нови лъжепророци и събират около себе си фанатични поддръжници като им обещават земна плячка чрез разбойничество и небесна награда ако загинат докато го вършат. Подобно е било положението и с основателя и - мехмет. Можеш да го наричаш "краен" ислям, радикали, терористи и т.н., но всичко това произхожда от основателя и. А всичко това са лъжи и тези заблудени хора убиват и загиват напразно.

13

Анонимен

преди 7 години

ИД нанесе и ответен удар - естествено, с чужди ръце, отбелязва изданието. В началото на май американска авиация унищожи с бомби бившето военно летище Абу ад Духур в провинция Идлиб, контролирано от Джебхат ан Нусра. Ликвидирани бяха неколцина важни полеви командири на организацияткво неясно има

12

Алекс

преди 7 години

Разногласията им са добре дошли за всички. Да си се кълцат там на място, то си им е в културата май. Не бива да им се месим.

11

да

преди 7 години

как Ислямска държа е създадена от Русия, пък е на американска служба, обучение от ЦРУ - инструктори и издръжка.. много странно :))) сигурно са направили прехвърляне на собственост при нотариус :))))

10

Анонимен

преди 7 години

Пак две тестета учястват в покера,а жокерите чякат да се включат,ако някоя спатия падне като седмак например,хайде тъй и тъй са ги пуснали в игра да ги поразмесят като мехова хармоника нещо като распънат акордеон нали са все свирачи,свирнат па ги съберат на хармана у терено,може малко с припадане та да ги съберат и хване декиш,а то туко виж новите жокери се изгубили на някъде,а не върви стар жокер да замества всите,личи пък и са поомачкани,вехти демек,пенсия,до 110 ли ще ги ползват,2 по 55 броя.

9

Анонимен

преди 7 години

"Разногласията са добре дошли и за Асад, и за Русия"Добре дошли са ама после кой ще изпълнява руските поръчки за атентати из Европа?

8

Анонимен

преди 7 години

Amerika i rusiya gubyat voynata siriya..... pomocht hellp!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Разбрахте ли сега от кого са финансирани бойните подразделения от пакистанци, преминаващи бодро, дъвчещи хашиш българо-турската граница?От пакистанската Алкайда с кодовото име Alles Usra.Ако влезете в апартамент в Берлин обитаван преди това от членове на тази организация ще разберете за какво става дума. Тъй като тоалетната е обърната към Мека всичките фекалии са на пода на банята и във въната. Да не говорим за килимите в хола и спалните. какво ухание!!!

6

Лумпен Лумпенян

преди 7 години

Ей тия *** нямат край! Колкото и да бъдат избити идат нови и нови. С такива може да се оправи само армия от типа на Червената или тази на Северна Корея. Що не опитат тия джихадисти да се бият там. Ще ги пометат начаса.

5

Анонимен

преди 7 години

A ruskite okupatori kakuv uy tursqt v musulmanskite zemi ,smurt za ruskite agresori

4

Анонимен

преди 7 години

До 6Пий си хапчетата и си гледай децките :) А може и с бодра крачка да си ходиш към руската кочинаа :)

3

Анонимен

преди 7 години

И.Д. е терористична организация създадена от Русия и няма нищо общо с арабите.

2

да

преди 7 години

такова надмощие ще има НАТО над Русия, че за 24 часа Москва ще го прекръсти от Северноатлантически на Източноевропейски пакт :)))

1

да

преди 7 години

чета статия на някакъв жалък руски евреин на американска службица, които обяснява как НАТО ще превземе Русия за 10 дни, защото първо военните обекти в страната щели да бъдат бомбардирани от Б-2,а после новите щатски дронове щели да изключат електричеството във всички по-големи руски градове.. до тук всичко е точно.. само дето на 11 - я ден е пропуснал да отбележи свободния полуден на руската армия за разглеждане забележителностите на Париж и Лондон :)))).. толкова много туристи накуп :)))