11

Жибор

преди 8 години

Тая карта наистина е правена от подозрителни типове с нечисти мисли- на нея Косово още е към окупатора Сърбия,а Крим не е Украйна!

10

177

преди 8 години

А дали не е имало пак алах акбар пред приводняването?

9

oпетков

преди 8 години

До Жоре Трабанто: На летището в Кайро има двойна проверка и не те пускат до чек-ина, ако не си в съответният списък за полета. Така че не лъжи. В случая обаче самолетът е излетял от Париж и не касае сигурността в Египет.

8

Боби

преди 8 години

1. Новината да се чете: Двадесет минути след излизане от въздушното пространство на Гърция2. Радарите на Южна Гърция, Кипър, Лактатия(Сирия), Израел и Египет би трябвало да го виждат ако е летял на 10-11км височина и Да предадат на Египтяните записите3. ако Аеробъса е бил снабден с гражданска система за следене на полета както злополучния Б777 на Украйна можем лесно да разберем до минута къде и как е летял4. 3 въздушни шерифи е имало на борда - трудно ще е да го отвлекат

7

Анонимен

преди 8 години

Това е работа на КГБ!Путин се уплаши от Ердоган и затова прави скрити саботажи!

6

Анонимен

преди 8 години

A320 се смята за много стабилен самолет, възможно е саботаж или пък поша поддържка. Еърбъсите не падат току така.

5

Жоре Трабанто

преди 8 години

Летял съм с египетските авиолинии и там наистина всичко е на късмет. Да не говорим, че в по летищата им няма никакъв контрол, а скенерите стоят повече за украса.

4

PD

преди 8 години

Хайде пак си проверете данните. На картата е показана траектория, по която по скоро самолета е изчезнал преди кацане, а не 20 мин. след навлизане в въздушното пространство на Гърция?

3

Анонимен

преди 8 години

Застраховките се плащат на пътник. От такава гледна точка няма значение колко души пътуват със самолета.

2

Анонимен

преди 8 години

До Момо, в А320 на Egyp air има 145 седалки. Wizz air лети със същите самолети, но там са наблъскали 180 седалки. Реално 60% от местата в самолета са били празни, което не е чудно при спадналия интерес към Египет.

1

Момо

преди 8 години

А320 e самолет за над 110 пътника + екипаж.Този е пътувал пълен едва наполовина и то с 10 човека екипаж.Май застраховката ще покрие загубите на авиокомпанията.