284

Анонимен

преди 7 години

До КироОще е психопат, Tъп и беден.

283

Халиф Мезути

преди 7 години

Едно време хората са си правели по 8-10 деца, с надеждата да оцелеят 2-3. Страхувайте се от ваксините, средновековни скотове, вие не сте за 21-ви век. Това е, друго няма какво да се каже.

282

kireza

преди 7 години

България,след влизането в НАТО и ЕС е длъжна да изпълнява програмата "ЗЛАТЕН МИЛИАРД",т.э. да унищожава населението си....Това не са ваксини,а стерилни препарати!!!Скоро стерилните семейства ще надхвърлят 1 млн.Сега пуснаха и "ЗИКА",която зараза не убива но на 100% стерилизира момичетата.....Ето това са ЕС и Сатанинските Антихристки Щати.....След 1989 год. ни управляват абсолютни престъпници,без значение на цвят и пол!!!Ех св.Борисе,ела и ги накажи,както наказа продажните боили - до 9-то коляно

281

Анонимен

преди 7 години

Да не се ваксинираш означава само безотговорност както към себе си, така и към обществото най-вече!!!

280

Анонимен

преди 7 години

До Доверие във ваксини?Вярвай на бгмама тогава!

279

t-rex

преди 7 години

до 320 ФактКои са тия високообразовани хора?! Такива дето завършват колеж по интернет? Я се опитай се да обясниш на някой лекар че ваксините са вредни! Вярно е, че има странични ефекти в изключително редки случаи, но риска е невъобразимо по-голям ако детето не е ваксинирано. Добре е човек да прочете малко научна литература по темата, а не само мнения на кухи *** в бгмама!

278

t-rex

преди 7 години

По-сериозни трябва да са санкциите. Това са хора които са напълно неграмотни от медицинска гледна точка (като веганите между другото) и поставят на риск живота на децата си водени от измислици за корпоративен заговар на фармацефтичните фирми. Истината е, че благодарение на ваксините детската смъртност в развития свят в продължение на годините е намаляла стотици пъти, да не говорим че едни от най-страшните болести вече са изчезнали.

277

gtf

преди 7 години

абе те за хубаво са създадени ваксините, ама кой ги произвежда и кво има вътре ...особено пък в турските ...

276

Анонимен

преди 7 години

До ФактКои са тия образовани бе? Тия дето ми говорят за живак ли бе? Писах ти моя приятелка почина на пътечката за бягане! Следователно спорта убива! Да го забранят! Образованите в Европа не спортуват! Всеко може да си говори простотии колкото желае но когато детето ти ще носи последствията първо помисли.

275

Анонимен

преди 7 години

До АНТИВАКГлупости живак невротоксини. Никой не говори да си сложиш ваксина против грип. АНТИВАК ами ако детето ти се зарази с тетанус? Тогава какво ще му кажеш? Маме за твое добре имаш гърчове които ти трошат костиците? Глупости задължителните васкини са създадени с цел а не някой да ми говори за живак. Простотията не е оправдание но за съжаление заради нея страдат невини.

274

бай иван

преди 7 години

АНТИВАК: съжалявам, че ти се е случило това. Добре се, че си се оправил. Възхищавам се на хора, които превъзмогват такива неща в живота си.

273

бай иван

преди 7 години

"До бай иванти с руска ваксина ли си се боцнал?"не съм много сигурен дали руска или турска ме боцнаха, но имам хемороиди сега.

272

АНТИВАК

преди 7 години

Хайде и аз сега:1. Аз съм пострадал от ваксина- дифтеткок. Доста време ходех като патица и единия крак изпускаше тялото от време на време. През пубертета се стабилизирах. 2. Когато се прави ваксина организма трябва да е готов - да е напълно здрав, да е чист!, да се поеме витамин Ц в големи дози и цинк..и по възможност да не е на невръстно дете. 3. Поне 50% от поставяните ваксини са ненужни.4. Във всяка ваксина има коктеил от невротоксини - живак и подобни. В това е проблема!5. Това е бизнес

271

Доверие във ваксини?

преди 7 години

Доверие във ваксините? Нека погледнем календара за имунизации - детето не се родило дето се вика и в първите му ЗВА ДНИ ОТ ЖИВОТА - трябва да му с сложат 3 ваксини!!!! А какво има в тези ваксини някой да знае?

270

perekly

преди 7 години

До родител- Да си глупав е разбираемо, да си *** е приемливо, да си лъжец е подсъдно и непростимо. А всичко това , заедно е много тежка диагноза.

269

Анонимен

преди 7 години

До родителКатегорично потвърди, че си психопат. Тежък психопат.

268

Незабавна оставка!

преди 7 години

Москов трябва да си ходи! Заради унищоженото доверие във ваксините, този човек е заплаха за националната сигурност! И няма значение колко пари е спестил или спечелил за някого!Оставка!

267

анонимен

преди 7 години

И какво са виновни хлапетата,че родителите им не ги водят на дет.градина,или не ги ваксинират,че ги лишават от детски надбавки?така държавата също е в нарушение,защото тя е длъжна да плаща детските.Да измислят друго решение,тук не са прави.

266

Анонимен

преди 7 години

До бай иванти с руска ваксина ли си се боцнал?

265

dp

преди 7 години

"Холистичен лекар" "живачна интоксикация" (откога и "отравяне" се изгуби в БГ речника бе),и това от ваксина....Основното разслоение у хората днес не е това на бедни/богати а на грамотни/неграмотни.Пропастта е огромна, едни не са по-напред от пещерния човек а други правят чудеса.И тия с пещерно образование имат мнение какво е най-добро за поколението им.... мале мила.