8

ха ха

преди 8 години

Само като чуя за монопол и си представям едни пари дето си сменят собственика

7

gost

преди 8 години

Тотално изпращяха след като си мислят че корупцията е там дали са там те дали при едните ако си мисли че катажията е в течение жестоко сее излъгал ама неисе да видим и тия лаина ама чак тогава тъпанара московски дето му ги пробутват тия ще си иде

6

Истината

преди 8 години

Много шум за нищо.Да, съгласен съм, че изпитите трябва да се взимат по правилата, но се тези шофьорски курсове се измества проблема - от липсата на контрол по движението и паркирането, към шофьорските курсове и изпитите след тях, сякаш нещо ще се промени по пътищата от тях.

5

БГ

преди 8 години

Така е добре,след като му връчим документ за завършено теор.обучение и резултат от вътрешен изпит,,ДА'',повече не му мисля.Да си ходи кога иска сам в ДАЙ и да се оправя.ЧАО

4

Пипи

преди 8 години

Дават на вълка да пази стадото агнета! Ми то ДАЙ са най-корумпираните във веригата за даване на книжки. Някои решения на властта направо къртят мивки. Вместо да се изземе тази дейност от Министерство на транспорта и да се даде на Министерство на образованието, където му е мястото властта продължава да укрепва монопола и съответно рушветите.

3

И. Георгиева

преди 8 години

Какво общо има АПИ с Изпълнителна Агенция "Автомобилна администрация"?!?!?!?Въвеждате в заблуждение със заглавието...АПИ никога не е имала общо с книжките.

2

V

преди 8 години

То ако ставаше само с теория... На теоретичният изпит имах само 1 грешка, но на практиката ме късаха 4 пъти. Практика му е майката момчета и момичета.

1

Анонимен

преди 8 години

Безсмислени разходи бели стаи глупости, който иска да си купи книжка ще си купи.Иначе много грандоманско някаква модерна стая, нека раята си мисли че нещо се прави.