13

Гост

преди 7 години

Приписват му го като си запазват право на ползване пожизнено и двете страни ще са доволни.

12

Ченгето в мен

преди 7 години

Абе щом е полицай, значи той е виновен!!! Сигурно ще излезе и информация, че е продавал наркотици в местното училище, преди да застреля майка си и баща си. *** и държавата, и всичкото

11

SAKI

преди 7 години

Далаверата е ,че имота е близо до трафопоста и мястото чвно може да се продаде няколко стотин хиляди евра на енергото. На него не му трябва къщата , а парцела за продажба. Но старите хора са си свикнали там и явно са усетили ,че ще ги набута в някои малък апартамент и не са му приписали нищо.Той пък сигурно постоянно е сънувал големите пари от продажбата и е бил вкиснат от това цял живот.

10

Вот дъ фак

преди 7 години

Каквато и да е работата е много грозна - а това с преписването на имоти и после да ги оставят на пътя винаги е било на мода. Баба и дядо до последно не преписаха нищо на никой , защото по влаковете само се говореше за болести и за това кой са го оставили на пътя след като е дарил имота си на роднини

9

Анонимен

преди 7 години

Голяма част от престъпленията у нас се извършват от хора на служби, които трябва да се справят с престъпността.До колкото е възможно, власта прикрива фактите.Мутрите и милиционерите се различават само по облеклото, на милиционерите им го плаща народа.

8

i6

преди 7 години

Ехооо, журналистката! Не сте на работа в селския вестник. Отглеждали хората "***". Не всички живеем в Пловдив и сме длъжни да знаем диалектната дума на "пуйка".

7

СС

преди 7 години

До АнонименА какво му пречи да е наел килър? 100% познава такива хора покрай работата си!

6

Анонимен

преди 7 години

Ако някой бизнесмен е разследван от полицая и е проучил житието и битието му,организирал убийството на родителите му за да го натопи???

5

Анонимен

преди 7 години

Горките родители, но те са го отгледали и възпитали такъв.

4

Анонимен

преди 7 години

а колко *** полицай трябва да си за да ги застреляш със законния си пистолет и без да си си осигурил най-малкото алиби...ама тия сериозно ли си мислят, че всички са на тяхното интелектуално ниво

3

Анонимен

преди 7 години

С такива статии се опитват да демонизират някакъв човек само защото е полицай .Така се представят нещата че въпреки е ясно че не е той физическия убиец ,едва ли не косвено е виновен само и само защото не е бил примерен син ,а неблагодарник който е водил с родителите си съдебни спорове за имоти !!

2

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят че той ги е убил но нямат доказателства

1

Анонимен

преди 7 години

След като е имал алиби и убийството не е било извършено с негово оръжие - тогава какво дъвчите семейните му отношения.Такива имотни спорове ги има навсякъде !