22

Анонимен

преди 8 години

Ясно е че калитковците от Уиверпоулл щяха да загубят този финал.Те просто не бяха за него, след късмета срещу Дортмунд и подпирането срещу Виляреал. Все пак, нямаше как да се позволи и в този финал да играят два испански клуба,особено пък скромният Виляреал. Не знам какви и колко дузпи е имало,но факт е ,че така наречените "англичани" водеха в резултата и в последствие да разчитат само на съдията да им отсъди дузпа и да им зачете някои нередовен гол,няма как да стане ,за да спечелиш един финал.

21

vvvv

преди 8 години

"Севиля остава господарят" - моля журналистът да научи български език и кога е редно да ползва пълен член и кога не. Срамота е за журналист да е неграмотен!И браво на Севиля и на испанския футбол.

20

Анонимен

преди 8 години

След отменения втори гол Севиля вече бяха на колене, а ако беше отсъдена само една от дузпите развоя на мача отиваше в съвсем друга посока. Просто психически щяха да рухнат както Ливърпул второто полувреме. Едно подпиране (третия гол беше от явна засада) или неотсъждане на нарушение (а те бяха няколко което вече е тенденциозно) може да повлияе на целия мач. Така и стана.

19

1

преди 8 години

"От цялата работа Пуул отнесе три калъфки-загубата от Сити, осмото място и боя от Севиля. То финалът си беше Борусия-Севиля, ама що им е на германците тоя мач. Кадър на мача-престилката, която Мариано прави на Морено."

18

Обективен

преди 8 години

Този мач показа, че мястото на Ливърпул не беше на финала, испанците ги направиха за смях през второто полувреме. Друго щеше да бъде Борусия Дортмунд - Севиля!

17

До членска карта 7

преди 8 години

Ти бе, тъпшак, как под всяка тема имаш идиотъпи коментари?!Отивай си в руската землянка и не се бутай между мъжете!

16

Анонимен

преди 8 години

Абе защо като паднат и почват ревове и обвинения ?!Не държа за никой от двата отбора, ама испанците доминираха на терена, вкараха повече голове - това е резултата.Ако съдиите са сбъркали ще си понесат наказанието, вие все си разсъждавате по български ?!Победителя е ясен, какво се детете за глупости.Едните са играли по-слабо, това е.

15

Oптимист

преди 8 години

Много се радвам за Севиля! Честит финал на всички фенове на Ливърпул :)

14

безпристрастен

преди 8 години

ФИФА и УЕФА все още са в 19 век.Модерните технологии навлязоха във всички сфери, но не и в НАЙ-популярния спорт на планетата.Не може да има две дузпи и съдията да се прави на ударен, а на камерите да се вижда всичко. ФИФА и УЕФА са като църквата, която векове наред е твърдяла, че земята е плоска. Вместо да въведат "орлово око", въвеждат ПЕТИМА съдии!!! Аз лично не съм видял никаква полза от тези, които стоят до вратата. МАФИЯ!

13

жорж

преди 8 години

Победи по-класния отбор. ДУЗПА ИМА , КОГАТО СЪДИЯТА Я ОТСЪДИ ,ТОЙ Е В БЛИЗОСТ ДО СТЪЛКНОВЕНИЕТО И НЕГОВО Е ТЪЛКУВАНЕТО НА ВСЕКИ СЛУЧАЙ. Второто полувреме беше испанско ,МАЧЪТ СЕ ИГРАЕ 90 МИНУТИ.

12

Скъпи скаузъри...

преди 8 години

Пийте една количка... Share a Coke with Liverpool :}

11

SMEH

преди 8 години

Смях голям. Еврогейска Европа е срам за Света. Първо корупция на Евровизия а сега и в ЛЕ. Не една ами 3 дузпи имаше. УЕФА да си направят ЛЕ и ШЛ само с испански отборчета и да си играят. Баси смехо.

10

г

преди 8 години

Второто полувреме разкри печалната картина на английския футбол .Ливърпул е на нивото на отборите в Чемпионшип .Прав е коментара отдолу ,че с такава преса може да биеш Норич ,ама на финал на УЕФА се иска и акъл . Клоп е поредния злобен човечец с психически отклонения -явно в Германия са само такива.

9

Анонимен

преди 8 години

Безобразно съдийство... За какво са тези допълнителни съдии като нито веднъж не сигнализираха за тези ръце и то в 3 абсолютно 100 процентови ситуации... Абсолютен хадбал

8

до 8

преди 8 години

Парите убиха спорта като цяло. Гледаш един мач днес и утре си го забравил !

7

Членска карта №7

преди 8 години

До АнгелТе бяха безинтересни и когато доминираше МЮ. Шампионската лига уби футбола!!!

6

Членска карта №7

преди 8 години

Тук е редно да се появи някой разбирач и да ни сподели върховния оргазъм от посещението си на легендарната трибуна Коп... Как настръхвал, как се подмокрял и други непостижими измишльотини с цел зомбиране на матряла и подпомагане на алъш-вериша в залаганията и търговията с мъниста сред ***!

5

Членска карта №7

преди 8 години

Добра новина за футбола! Глобалисткия проект Англия Мека на футбола, отново претърпя крах!

4

Reo

преди 8 години

Как да победи Ливърпул? Погледнете ги какви са събрани. Една шайка коафьори. Само прически, татуировки. Гелосани позьори. И Клоп с тая тотална преса издъхва съвсем. Такава преса се прави ако мачовците ти имат сили за цял мач да пресират, ако не, се играе с повече ум. Нищо няма да направи и тоя. Да вземе да ги остриже и да им хвърки един бой в съблекалнята, както Фергюсън правеше с Юнайтед. Тогава може и да заиграят.

3

Ангел

преди 8 години

Испанския Клубен Футбол е Номер 1 до такава степен че Шампионска Лига и Лига Европа ми станаха безинтересни!