8

Хихи

преди 7 години

Ей сега гледам една девойка със самочувствие на опашката в Билла. Носи в ръка някакво помагало за матура. Сметката й беше 5,82 и тя предложи на продавачката 0,08ст. за да й върне ресто по-лесно. Едно ми стана ясно - със сигурност няма да се явява на матура по математика.Те не могат да смятат още, къде са ми тръгнали да се справят с живота ;)

7

Анонимен

преди 7 години

В цивилизованата Европа спипат ли те да преписваш или да плагиатстваш ти спират правата в срок до 5 години. Дано някой да се сети да въведе подобна мярка и в България, че главно висшисти- ***.и почна да бълва системата...

6

Анонимен

преди 7 години

Голяма демокрация,голямо развитие на личността,голяма работа!50 хил.зрелостници били охранявани от 10 хил. надзиратели и още толкова камери!Както си е и в държавата-на 5 млн население- 1 млн полиция,армия,контролни органи,администрация!

5

Анонимен

преди 7 години

номер 1 -ти си бил голям юнак бе. затова казват, че в университетите ще въвеждат семестър за ограмотяване на такива като тебе, защото не могат да четат.

4

някой си

преди 7 години

Да покажат изпитните протоколи в малцинствените райони където не могат да говорят правилно български , а камо ли да разсъждават на тема " Гераците ". Мога да си представя какви високи оценки ще имат

3

Анонимен

преди 7 години

До МариелаАбе добре се представи.Доволен съм

2

123

преди 7 години

Ако не можете да си вземете матурата, без да си помагате нещата са много, много зле. Матурите са трагикомично елементарни.

1

Анонимен

преди 7 години

Аматьори,като не знаят как се преписва ще ги хащат!Аз си преписах мазно,мазно и никой не можа дасе усети! В други ден пак!