15

арх.Георги Долапчиев

преди 7 години

Нека да уточня лично аз съм направил проекта за този флаг. Кмета на Резово дойде при мен, изпратен от Лапчев и ми каза искам да проектираш знаме точно на границата ни с Турция и нашето да бъде по високо от Турското.

14

Хахото

преди 7 години

Да беше продължил с цитата бе, 19-ти! Хората са ти написали, че е най-югоизточната чат в КОНТИНЕНТАЛНА Европа! Ама нали трябва да напишем простотия

13

Анонимен

преди 7 години

До него е разположена и обозначителна пирамида, която отбелязва най-югоизточната точка на Европейския съюз__________Най-югоизточната точка на ЕС се намира в Кипър, но явно и политиците ни и журналистите ни са бягали от часовете по география

12

шипка

преди 7 години

Да живее братска Русия! Господ да я благослови!

11

:(

преди 7 години

Един наш завод да направим. Колкото и да е високо това наше знаме , първо да премахнем простотията.

10

Анонимен

преди 7 години

"Родният флаг" си го заврете там където слънце не огрява.Държава Оправяна от гламав селянин от село Банкя не ми е родина и ме бОли К..ра за нея!

9

ONGYLA

преди 7 години

ДВ, бр. 13 / 16.02.20102. Частите от съоръженията, подлежащи на разчистване и преоформяне, са следните:а) на десния бряг на реката-трите буни (TS3, TS2 и TS1) и районът около полигонова точка Т-53 (на пясъчната коса);...........................................................Проектът ще бъде изработен не по-късно от дванадесет месеца след влизането в сила на това споразумение и ще бъде предложен за одобрение на компетентните органи на страните.Само 16 години са минали от срока :)

8

Василев

преди 7 години

Слава на Русия, слава на Владимир Владимирович!!

7

ONGYLA

преди 7 години

Малко българи знаят че реално турското знаме е на българска територия. След като избутаха реката с бетона който се вижда на снимката , устието е преместено около 50м към нашата граница. Бетонните заграждения трябваше да бъдат бутнати - обнародвано в държавен вестник - актуално към ДВ, бр. 13 / 16.02.2010 г. Явно някои има интерес това да не стане - с 50м избутване на реката турция печели хиляди квадратни мили морска акватория, понеже границата се определя от устието на реката.

6

xaxaxa

преди 7 години

Знамето да ни е проблемът. Как-то правилно попита някой "Брегът изчистиха ли?". Пречиствателните по крайбрежието работят ли, или и тази година ще плуваме с кафеви придружители.

5

Анонимен

преди 7 години

Българското е по-ниско от ЕС.

4

Истината

преди 7 години

До Анонимендо 5 "Откога русофилията е равна на патриотизъм?"Ами откогато войнстващата туркофилия се приема за евроатлантизъм!Тия неща са като скачени съдове-ако нямаше засилваща се турска заплаха,кой щеше въобще да се сети за Русия????Колкото и да не ни харесва,срещу агресивната мощ на Турция имаме само един аргумент-Русия!Да се надяваме,че няма да се наложи да го използваме,щото тогава пък се получават едни неприятни зависимости.

3

весели

преди 7 години

ок, но ЗЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ Е ПО-ВИСОКО ОТ ЦИ*АНСКОТО ЗНАМЕ? ИЛИ ДА НЕ ОБИДИМ ИБРИКЧИИТЕ С НЕЩО ПО-ГОЛЯМО ОТ ЖИВОТА ИМ НА МИШКИ И РЕЗКИ ;) :)

2

българин

преди 7 години

Дано да са оправили интериора ,защото всичко беше голяма мизерия !! Знаме не се вееше , а беше нарисувано на една голяма ламарина ,заварена между две тръби ,а от турска страна всичко светеше ! Голям срам ме хвана тогава !!

1

ПАТРИОТ

преди 7 години

Нашето трябва да бъде по високо и заедно с руското знаме.