107

Chat pat

преди 8 години

Neshka Robeva realno stoi dosta po-visoko ot selo Shipka, ot Stara Planina, ot ms, ns ot prezidentstvoto...barabar s vsichkite neini choveshki slabosti i greshki za 70 godini....i blesti!:-):-):-):-):-):-):-):-) a po moshenicite Barekov, Stanishev i ep kompania ot provaleni v nationalnite im politiki personi se ravniava rbg i eu po voliata na offshornite miliarderi i monarhii ot sveta...za jalost...

106

Fire

преди 8 години

"...Против" гласуват Румяна Бъчварова, Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Меглена Кунева, Екатерина Захариева..."Ха, кои са тези, гласували против? Като почнем от Куневица - прелетната птица, минем през Бъчварова, оглавяваща министерство, за което няма никакви специфични знания и подготовка, Захариева...Боже, вземи единия - удари другия.....Та те, видиш ли, световно неизвестните, гласували против великата. уникалната, уважавана, обичана, боготворена от цял свят Нешка Робева?

105

Анонимен

преди 8 години

Хубав шамар за безличията в правителството и президентството.

104

липсва и

преди 8 години

нагайка брич и ботуши.

103

честит

преди 8 години

За Доган не смеят да пръднат да критикуват награждаването му, ама за Нешка се изказват.Откъде накъде пътник без билет, историческа случайност и личностно нищожество като Плевелиев и чиновниче, цял живот на държавна службица като Горанов ще дават оценки на Нешка?

102

честит

преди 8 години

комунистка или не - НЕ Е РЕДНО ЛИЧНОСТ КАТО НЕШКА ДА БЪДЕ ОЦЕНЯВАНА ОТ БЕЗЛИЧИЯ КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГОРАНОВ.Точка,

101

мнение

преди 8 години

Робева - Бъчварова - каква несъпоставимост.Едната упорита ,дисциплинирана , нахъсена, а другата - под крилото на благодетел, не постигнала сама много. Браво на Нешка - -така постъпват достойните и умни хора. Те не творят за шепа храненици, а за "обикновените хора" Браво !!

100

лусифер

преди 8 години

да бяхте и дали орден млада планина

99

хм

преди 8 години

Този орден в последните години го раздават на куцо и сакато, че му се загуби смисъла вече, а г-жата министърка за Нешка Робева се заяде. Не я харесвам Нешка, но браво за решението й! Твърде много по-известна, важна и много повече е направила за България, за да пада на нивото на Бъчварова и да приема милостиня!

98

orza

преди 8 години

Нямам думи...Кажи "България" /за съжаление!/ и...всичко си идва на мястото! Тези от МС, които са гласували против предложението какво са направили за Родината ми? Тази-МНОГОРЪКИЯ ШИВА /Миглена Кунева/, която смята, че може всичко с какво е допринесла за културата ни,че дава оценка?Благодарение на Нешка Робева българските гимнастички носеха и продължават до носят медали за БЪЛГАРИЯ!

97

ops

преди 8 години

Надявам се да има повече заслужили тази чест в държавата ни.

96

bai_jordan

преди 8 години

Мога само да поздравя Нешка Робева! След години когато всички ние няма да сме на този свят все още ще се помни "делото" на хора като Нешка Робева, а въпросните господа (хрантутници) които днес си "точат зъбите" с нея ще бъдат изхвърлени на бунището на историята. Защото ние обикновените хора винаги ще помним хората дали нещо на тази държава!

95

Robo

преди 8 години

Една достойна българка!За министрите,които са против-или хубаво или нищо!

94

велбъдж

преди 8 години

Нешка лично съм я видял на погребението на Васил Илиев! Тя е един от "основателите" ако може така да се каже, на мутрите!!!

93

капитан Силвър

преди 8 години

До РОССИЯА бе, момче ! Какъв е тоя правопис, какво е това чудо ? Откъде ви намират такива ? Със специален конкурс ли ?Явно здравата са закъсали и затова толкова са смъкнали летвата.

92

РОССИЯ

преди 8 години

боже мои как може да са пртив не.я тя издигна името бългаско в света. а такива като миглена кунева която казва че сме съжители с турците тя на нищо не способна, какви са тези министри младите виждат четат как тези хора ще преставят българия като самото правителство не уважава наще народни дейци.тя получи обичта и уважението на народа ни това и стига тя е човекс достоенда бъде уважавана и обичана правилно постъпи че отказа от такива управители.света я призна нащо правителство не я признава

91

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ - 106От много време си разкрит - не си българин и си злобно и нискочело безгръбначно.

90

ан

преди 8 години

браво на нешка ,че отказа наградата,защото щеше да ни падне ниско ако бе замълчалата тя не мълча в онова време ,та сега ли на тези измислени министри ще се подложиа пък бъчвата да я нареди до тези големи творци в кавички е просто немислимодостойна жена и за грешката с бареков си призна отдавна

89

НешкоЗверев

преди 8 години

Хей госпожо, ти си СТРАШНА. Аз съм на 49 (близо до 50-те нюанса мъдрост). Удивен съм, че до сега не ти връчиха "това"(извинявам се за нихилизма, образ на някои получили го). По-млад съм и ще ти кажа-"Рано е още за времето на знаещите, можещите".Права си: Нека се снишим.Да почакаме и да се НАМЕРИМ. Старичките(само по години) сте слабички, но има младички(като мен(), които знаем как да направим на филиии властта!Ако не Ви мързи-намерете ни...

88

Русе

преди 8 години

Министрите гласували против Нешка са подобни на политизираното жури от Евровизията. Нещастна и жалка работа са. Не заслужават капка доверие, защото се изживяват за нещо което не са и никога няма да бъдат.