86

Честен човек

преди 8 години

Да грабне човек дряновицата, че пата-кюта, по тиквата му проста.*** дано!

85

Шоп

преди 8 години

Плевнелиев ако се кандидатира, ще бъде отново Президент.За голямо огорчение на путинските прокладки.

84

ha ha

преди 8 години

Bravo gospodin prezident !!!! Tova e istinskata darjavni4eska pozicia . Vie pokazahte , 4e ne mojete da stoite do pigmeite Karaka4anov Simeonov i kompania . Bravo .

83

Резидент

преди 8 години

Президента бил разочарован?! Народа е разочарован, че незнаещи хора ни ръководят, като ни водят към задънена улица.

82

Анонимен

преди 8 години

Патриотите какво правят младежта да остане в нашата Родина заплатили увеличават или им осигуряват други удобства.На тези които им отнемате правата пращат сумати пари които се вливат нашия стокооборот и от тука следва ,че те са по-добри данъкоплатци от нас.

81

До 105

преди 8 години

Не си правим илюзии защо избраха Садик Хан за кмет на Лондон. Изборите отразяват точно обществената стратификация. Хан е лейбърист. Естествено е раб. класа да гласуват за него, а те са винаги по-голямата част от обществото. От друга страна е паки. Достатъчо е да се разходите по лондонските улици и ще разбереш накъде бия. Там бледоликите са малцинство. Освен това индоктринираните с толерантност мозъци често са с потиснат от чувство за насадена вина инстинкт за самосъхранение. Жалко за вече не толкова велика Британия.

80

Анонимен

преди 8 години

А бе токмаци англичаните да не са по *** от вас ,че избраха САДИК ХАН кмет на Лондон за какви се мислите бе ***?

79

Анонимен

преди 8 години

Тези които са избрали да живеят , работят, плащат данъци в друга държава нямат право да определят какво ще става тук и кой ще управлява ! Вместо да стояха тук и да се борят за България те са избрали лесният път , затова нямат право да протестират !

78

Анонимен

преди 8 години

Да напишат в закона: който гласува за герб може, ако ще да живее на майната си! Това е бойкоугодно.

77

Патриот

преди 8 години

Този човек предава България, гласовете на ДПС са много показателни. Този човек работи за чужди национални интереси и абсурда, е че е една от най-големите заплахи за националната сигурност, а сам оглавява кабинета по сигурността. Час по-скоро трябва да бъде махнат. Целия народ срещу Плевнелиев.

76

Борец за неравноправ

преди 8 години

Да твърдите, че всички хора са равни е меко казано обидно.Като си спомня кои писаха конституцията... Майната й на конституцията!Какъв народ, какви пет лева!Властта е на този, който има знанията, уменията и топките да я вземе и да я използва според собствените си разбирания.Равноправие ли? Майната му на равноправието!!!

75

Професор

преди 8 години

Напълно подкрепям коментара на колегата Су 34.Българската икономика е в подем и няма нужда от външни помощи.

74

Анонимен

преди 8 години

Референдумът на т.нар. Слави" е поискан от 750 000 българи. Те също ли са престъпници?А управляващите се гърчат и се чудят как да го омаловажат.

73

Неравник

преди 8 години

Хората никога не са били, не са и няма да бъдат равни.Най-справедливо е да има образователен ценз или всеки глас да се изчислява по коефициент зависим от образованието, коефициента му на интелигентност, социалнана му ангажираност, данъчния принос и ред други фактори.Майната му на равенството!

72

Анонимен

преди 8 години

До НеравникА ти, нечалгаджията за кого гласува - за Бате ти Бойко нали ? Защото е висок и силен и много *** като вас, които го избирате, а се мислите за интелигентни.

71

Анонимен

преди 8 години

Не разбиам защо се карате напразно. Както и да гласувате или да не гласувате Борисов и Цветанов отново ще фалшифицират изборите, така както го правят вече от доста години.

70

Неравник

преди 8 години

В крайна сметка болшинството от хората са глупави. Нима искате да кажете, че съдбата на страната трябва да зависи от мнението на разни чалгаджии?!?Айде, без референдуми, защото суверенът не е надежден законодател. Конституцията навремето я прави Велико НС доминирано от комунисти.Наистина ли се осланяте на мъдрата им преценка?Наистина ли вярвате, че всички сме равни?Хората никога не са били, не са и няма да бъдат равни.Най-справедливо е да има образователен ценз или всеки глас да се изчислява по коефициент зависим от образованието, коефициента му на интелигентност, социалнана му ангаж

69

Анонимен

преди 8 години

Ако се гласуваше само в чужбина на последните парламентарни избори: ГЕРБ 59 938 43.39% РБ - 38 86828.14% ДПС - 15 52311.238% П.Фронт - 5 1503.728% БСП - 3 6352.632% Така, че тези дето върнаха на власт Боко Тиквата, крадливата му шайка и ортаците им от БОСТАН нямат право да се оплакват.

68

of 82

преди 8 години

Като се върнеш ще гласуваш и гласа на една неграмотница и берачка на тютюн, никой не го интересува, сигурно си женена за някой брадат ислямист, вазирай !

67

PD do Българка в чуж

преди 8 години

И какъв ти е проблема? Организирайте се и гласувайте. Тука на територията, в която смятате да се върнете имаме проблем с вероятността да няма къде да се върнете, щото определени външни сили, си играят с малцинствени групи, които станаха доминиращи вследствие на вашето решение, да търсите друга държава в която да влагате енергията си. Разберете правилно и не се мислете за толкоз важни към настоящия момент. Време е да докажете принадлежност, дори преко сили, или просто изчакайте по добри времена.