23

Анонимен

преди 7 години

на Бонев бе казал - "ти си господин никой", а после му отиде с букет рози, и му нареди състава...

22

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата звезда???Стоичков е най-големият ***....човек който отказва да си плаща данъците в България, който каза " на мъдете ми направете паметник", който каза "България не ми е дала нищо, ЦСКА не ми е дала нищо, Пенев не ми е дал нищо - мен ме откри Кройф", което не му пречеше да се кара с въпросния Кройф навремето, нарича Ван Гал ***, Хорхе - крадец, говори какъв бандит е боби Михайлов, изкара се най-добрия приятел на Туньо, но не му помогна, когато имаше нужда от него....

21

Анонимен

преди 7 години

вижда се че ицо не е стъпал на фланелката,само обувките са над нея! така че няма нищо!!

20

Българин

преди 7 години

Как може такава псевдо журналистка да пише така просташки срещу най голямата звезда в Българския спорт-Стоичков?Как може да има такива от България ***-да пишат гнусотии срещу нашата единствена Мегазвезда?!Що за българки са това?!Няма нищо вярно от нейната на (Мария) гнусна статия-преписала е от Испанската преса и е окрасила статията по просташки това ***!!!А истината е че има само закачка към реал мадрид-това са нормални неща!!!Но говедата ги има навсякъде!!!

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонименпрасе-----голямо прасе

18

Анонимен

преди 8 години

ако не пеше стоичков хората нямаше та знаят за балгария мислеха че е провиция на русия благодарения на този балгарски грашданин но с кравта е 100 процента циганен рано или касно штеси призна е и дрябва дасе гордее с това

17

11

преди 8 години

А така - сбирщайна от ревал трябва да се мачка на терена и извън терена. Тука мучат само някви *** и антибългари.

16

дедо

преди 8 години

До майкаБебатов е класи над Стоичков по всичко .Първо е талантлив худажник ,завършил художествена гимназия ,второ е възпитан и не чака да стане на 50 за да се заеме с благотворителност .Иостински благородник и добър българин. Стоичков ще бъде таккъв най-рано след три поколения :"За да се превърне простакът в благородник са нужни поне три генерации"-Голсуърти(писател)

15

Анонимен

преди 8 години

пише "Всеки ден". Спрях да чета до тук..Това да цитираш много много жълт вестник не е на добре :)

14

Анонимен

преди 8 години

И какво постига Стоичков с тия тъпни по Реал , нищо и половина . Явно този човек не знае какво е да си известен и свестен . Простотията му е в кръвта , а той се гордее с това .

13

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ ,ЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ СЕ СГОДИ ЗА ТУРЧИН ,ТА ДЕЦАТА МОГАТ ДА НАСЛЕДЯТ ПО-ДОБРО ТУРСКО ДНК И ДА НЕ ПРИЛИЧАТ НА ДЯДО СИ ХРИСТО !Първо:Крушата не пада по далече от дървото.Второ:Себеподобните се привличат.Какъвто бащата, такива и дъщерите и си търсят еша. Та не виждам генетично противоречие, да не говорим за облагородяване.

12

Анонимен

преди 8 години

Ей ама Бай *** си е Бай ***! Обиколи целия свят, известен е, обичан е от хиляди по целия свят, но селяка си остана *** и съсипа напълно името си и имиджа си, който имаше като футболна звезда и дори футболна легенда! Господ му е дал много като футболист, ама е пропуснал да му даде поне налко като човек.

11

да

преди 8 години

футболният гений има значение единствено на терена извън него не означава нищо.. очевидно озлобен от историята около днешните звезди на Барселона.. нашия *** се опитва да отклони парче внимание с всички възможни средства и към себе си.. неговото време мина отдавна

10

майка

преди 8 години

Христо , аз съм на възрастта на майка ти- приеми един съвет. Може да си много голям футболист, но никога не се излагай по такъв просташки начин.Поучи се от Митко Бербатов- по-малък е, но много по- разумен.Никога това момче не се изложи като човек и като глава на семейство. Стои като стожер на всякъде.Няма да сгрешиш и ще печелиш много повече привърженици. това е само съвет, ти си решаваш.

9

**

преди 8 години

Ицо *удалата...

8

Анонимен

преди 8 години

Щеше да е интересно ако и от реал имаше един такъв като Ицата да плюе по барселона :))Та да се натпреварват двамата кой по- голяма простотия ще измисли :)

7

Анонимен

преди 8 години

Има вероятност, някой клубен отбор (барселона) да му плаща на zebrata пардом на g-nStoichkov!

6

Фен на Атлетико. Мад

преди 8 години

Реал да го.. Бате Ицо каквото мисли това говори! Поне не е лице лицемерен!

5

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

Ха,ха,хаааа,много ми е интересно,ако го осъдят,*** от къде ще намери пари

4

Анонимен

преди 8 години

Той е изключително пр0ст човек и тъкмо затова е изключително добър футболист, защото твърде много-мислещите са пригодени за бавен и дълбок размисъл на разнообразни теми, докато във футбола се иска бърза и комбинативна, хищническа мисъл.