10

РККА

преди 7 години

а мързеливците колко процента са............

9

Анонимен

преди 7 години

mnogo zle i ne6tata 6te stanat o6te po zle Bulgaristan zagiva

8

Пита Гор

преди 7 години

Значи, каро има статия за вишистите, разни гимназиални провали и *** почват да коментират, като има Църковни вести, атеистчетата са най - активни!Кво става?!

7

Някаф там

преди 7 години

Зимата не мога да спя на открехнат прозорец от тия проклети юристи... По цяла нощ вият от глад по улиците.

6

Анонимен

преди 7 години

Те младежите, които не си намират първа работа, в голяма степен са безработни, защото искат без много знания и никакъв опит да започнат за 1500-2000 чисто...иначе всичко друго им е "под достойнството" и "крайно недостатъчно за живот", нищо че нито деца гледат, нито ипотека плащат....ама не мога да ги виня, явно това до голяма степен идва от родителите, които са ги възпитали всичко да идва готово....

5

К.

преди 7 години

"А поне 20% от висшите са тотални зубъри, които освен да четат и да учат абсолютно нищо друго не могат."Според мен процентът е дори по-голям. Голяма част от висшите въобще не знаят какво са учили, друга голяма част - просто "читанки". Висшитите, които могат да измислят или изобрятет нещо са съвсем малко.

4

Анонимен

преди 7 години

Висшисти с дипломи от Благоевградския, Свободните, врачанския, ловешкия, монтански и пр. университети, които едвам си пишат правилно името...

3

Анонимен

преди 7 години

Само 14% висшисти ли останаха в България?

2

Бай Иван

преди 7 години

1. Дайте статистика колко от тези вишисти са завършили измислени специалности (политология, богослов и т.н)2. Дайте статистика колко от тези вишисти си търсят работа за по 1000-1500 лв без ден трудов стаж.3. Дайте статистика колко от тези вишисти се намират в родните си градове и села и там си търсят работа по специалността.

1

Зубракис

преди 7 години

А поне 20% от висшите са тотални зубъри, които освен да четат и да учат абсолютно нищо друго не могат.