21

Анонимен

преди 7 години

Ако от имигрантите Европа би спечелила. То Сащ който са виновни за тая работа. То те биха ги приели всички мигранти за да си оправят икономиката пък могадда синапичатат пари и дададът 100 милиарда натурция

20

Анонимен

преди 7 години

Всички май.муни включитено и кенийските взеха да изнудват за пари и да искат милиарди долари като 5 ст._|_ НЪЦ!Путин ще ви даде само един голям и вълнуващ банан!

19

gtf

преди 7 години

тоя свят съвсем е полудял, няма как арабия и африка да се заселят в европа - просто няма място, ще настане невиждана хуманитарна и екологична катастрофа... за какви права говорим ?

18

Анонимен

преди 7 години

Когато Динко и Перата ги депортират не е добре, ама като ги депортират европейските бюрократи тогава е добре. На туй отгоре си плащат и на Ердоган акъл море - глава шамандура.

17

Анонимен

преди 7 години

Да ги депортират в задния двор на Хилъри да ги депортират, че е по-демократично.

16

Анонимен

преди 7 години

Глупости!

15

Анонимен

преди 7 години

Погледнем ли в историята,започва новото,,Велико преселение на народите".Империите,ще паднат,след 300 години може да има някакъв прогрес,до тогава хаос...мерси!

14

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да се залъгваме, проблемът е в РЕЛИГИЯТА! Мултикултуризъм съществуваше в Германия само докато имаше поляци, италианци, испанци и руснаци! После дойдоха турците и с тях един друг свят. А сега идват още по-фанатизирани и изолирани общества, които следващите 100 години няма да се интегрират. Няма как мюсюлманин да се интегрира в християнско общество. Фундаментът е друг! Както и обратното! Кюлн се наслади преди седмица на поредното публично ограбване и обарване. Ще има втори Хитлер!

13

Анонимен

преди 7 години

Що не си изсипем целият свят на главата,голям алъш-вериш,ще падне ?

12

Анонимен

преди 7 години

Евроценностите граничат със Сталинизма и какво следва да се направи сега. Един паметник на Сталин и Хитлер във центъра на Брюксел.

11

Анонимен

преди 7 години

Така наречените лидери на ЕС са едни смешници! То беше ясно и го писах точно в този форум, че това не е решение, а инструмент за изнудване. Турция веднага го използва, защото все пак това не е светска държава, а поредната ориенталска с диктатор. Същото искат да направят и африканците - логично! А ЕС продължава да бъде наводняван от нелегални и неканени мигранти, а парите текат извън ЕС. Меркел направи огромната грешка че пое сама рула на ЕС, защото сега всички ще я нападнат за грешките на ЕС.

10

Лагери в България...

преди 7 години

....за бежанците ---СЪЩО ТРЯБВА ДА ИМА !ЕДИН ПОЛЕТ НА ТРАНСПОРТЕН САМОЛЕТ ЗА РЕАТМИСИЯ на МИГРАНТИ ----СТРУВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МАЛКО ОТ ИЗДРЪЖКАТА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ В ЕС И У НАС!

9

Анонимен

преди 7 години

до 2Щом като тези 500 милиона издържат 10 милиона лукави гърци,ще хранят и оше 10 милиона дошли!

8

Тръмп

преди 7 години

Ще построя стена на границата с Турция и ще накарам турците да я платят.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами нека американците ги вземат всички бежанци..... ще направят милиарди долари......(поредната платена новина - пропаганда)

6

Анонимен

преди 7 години

След като са толкова загрижени за тия имигранти, защо е такова отношението към нас Българи, румънци, поляци и останалите от бившия соц. блок, когато отидем на запад и ЗАКОННО си потърсим работа?

5

Блезиус

преди 7 години

Имах контакт с две сирийски семейства в Германия където живея. Мъж, жена, дете. Едното семейство беше християнско. Мъжът учи немски и иска да си намери работа. Жената започна курс по немски и също иска да се реализира. Детето ходи на детска и вече говори немски. Другото семейство - мюсюлмани: мъжът учи немски, жената с кърпа на главата не учи нищо - гледа детето, готви чисти и работят за второ дете. Усещате ли разликата?

4

Eвропеец

преди 7 години

Не ме интересува колко евро ще генерира едно евро инвестирано в един ***-полумаймуна от Сомалия или друга Африканска дупка. Въпросът ми е как ще ги интегрирате тези в западните общества? И дали те ще спазват нормалните норми на поведение, или ще тръгнат да изнасилват жени, деца, да крадат, и т.н. водени от своите "Културни особености"...

3

Анонимен

преди 7 години

Олеле майко , "Тент фаундейшън" решили , че 100% печалба ще направят страните, които ги приютяват, пък вижте глупавите в Турция се опъват на тази печалба и гледат да ни я натресат на нас. Мерси от "таквизи" награди!

2

Анонимен

преди 7 години

Ню Йорк Тайм да им потърси едно голямо място и всичките бежанци в САЩ, място имат, кораби ще се намерят да им ги закарат...Само да даваш тон не може! А ЕС вместо да стреля по границите взе да плаща...ненормална работа, която се решава от шепа марионетки в Брюксел, но плащат 500 милиона европейци...