18

Анонимен

преди 6 години

Ha ha

17

персенк

преди 7 години

...само дето Дейвид не е негов син, а син на първият съпруг на Биляна. Дейвид е Захариев, а не Кирилов. Кирчо, не си присвоявай чуждо дете !!! ...а инак кой не знае Биляна, кой не е чувал за нея ...в България ?!

16

hristov3000 do N9

преди 7 години

Първо, не знаеш на колко лишения са имали докато стигнат до там.Не знаеш колко пъти са започвали от нулата за да стигнат до това, което са сега. Не знаеш колко безсънни нощи, труд и притеснения им е коствало всичко. Като не знаеш - недей да плюеш.Познаваме се с Кирил от деца. Знам всичко как е ставало стъпка по стъпка и мога да те уверя, че малко хора биха се справили. Биляна винаги е била до него и тя също има огромна роля за успехите им.Кичо, продължавай бате все така напред и нагоре.Успех

15

Виготура

преди 7 години

Няма лошо човек да работи и да успее в чужбина, но преди 9.9.1945 българите са се връщали тук, инвестирали са, помагали са, включвали са се в политиката и са допринасяли за развитието на държавата. Сега просто всеки гледа да избяга, защото не му пука. Затова и после няма да има къде да се върнат тези избягали българи, защото България няма да я има.

14

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

то пак малаезия една даржава!

13

корекция

преди 7 години

Българите в чужбина всяка година вкарват над 2 милиарда евро в България ,което се явава като една живителна финансова инжекция за потреблението на страната.

12

до 16

преди 7 години

Общо взето много нерви си спестявам от хора ,които не искат те да са добре, а ,искат ,, Вуте да е зле''.А за тия ,които са останали уж да се борят с трудностите в България-вижда се колко се борят и са се преборили. И докато се плюят по сънародниците си в чужбина- няма да се преборят, защото същите тия сънародници от чужбина вкарват милиони всяка година в страната и в хазната. Българите ще успеят само ,когато са единни-и в България и извън нея, когато престанат да си завиждат и да си вредят

11

до 13

преди 7 години

..То пък в чужбина един ,,лек път" . ...Много българи биха се върнали, но май че повечето бягат от българите в България

10

Анонимен

преди 7 години

Познавам ги от време оно-големи са симпатяги ,но за съжаление не бяха много коректни с хората ,които им помогнаха да започнат бизнеса си...или накратко казано -някои пиха по една студена вода и още имат да вземат:) Радвам се за тях и че разнасят славата на родния цирк по Малайзия. А що се отнася до името Дейвид-както коментира 9 , то това е сина на Билянка от първият и брак и преди да помиришат Англия,така че идеята не е на Кирил,въпреки ,че е добре в Англия да си с английско име-по лесно е.

9

Georgi

преди 7 години

Nomer 9 Evala!!!! Tochno kazano! Aman ot takiva bokluci veche!

8

Някой

преди 7 години

До 9: Казал поредния нашенски мързелив кибик, който мрази всички дейни и успяващи хора, защото само му напомнят колко зле е самия той. И какво да направи "за България", когато единственото което България е направила е било да го прокуди да търси реализация другаде, защото тук сме олимпийски шампиони в мразенето и съсипването на всичко що работи нормално. Евала, че е успял в среда, където наистина трябва да си професионалист, за да се утвърдиш.

7

Анонимен

преди 7 години

Което си е похвално, няма как да се критикува. Радвам се за този човек.

6

Читател

преди 7 години

Браво, Кирил! Много успехи и занапред!

5

Кривондел

преди 7 години

Винаги се радвам за успелите нашенци - браво!!!И винаги ми става малко тъжно - защото точно хора като него можеха да променят нещата тук - те, а не масата, те са двигателите на всяко общество - търсещите, амбициозните, способните. Нашият двигател замина за чужбина.... :(

4

Анонимен

преди 7 години

При нас от 25 години сме си жив цирк ,човека е натрупал опит

3

1

преди 7 години

Да е жив и здрав! Още десет цирка да направи! Винаги ми е драго като прочета за някой успял нашенец !

2

Анонимен

преди 7 години

Успял циркаджия. А маймуните си стоят в БГ.

1

Hitar Petar

преди 7 години

Циркаджия... :)