27

Анонимен

преди 7 години

.... И накрая тези млади хора се обявяват общество за "герои", защото са хванали " престъпника". Най-лошото е, че ние обикновените хора допускаме това да се случва с нашите деца и те от млади живеят с чувството за безнаказаност на действията им, а това са бъдещите престъпници. В случая вината е на родители като възпитание преди случая, а и след него да лъже. Момичето в самото начало си спомням, че беше признало за доброволния секс, но после се отметна. Защо и под чий натиск?

26

Анонимен

преди 7 години

.......Питам се аз какъв пример дава целият този случай на обществото. На влиятелните хора, в частност политиците, е ясно, че обикновените хора са им събрали много и най-малката грешка няма да им я простят. По-важен е примера обаче за младите, които са бъдещето ни, а този случай показва, че на тях всичко им е простено, защото са "малки", могат да си правят, каквото си поискат - секс, да пият, да вкарват хора в затвора, да провалят човешки съдби и т.н......

25

Анонимен

преди 7 години

Този случай е много показателен за нашето общество и е много често срещан. Младо момиче се стреми към бързо издигане и финансови облаги с по-възрастен мъж с положение. На 100 % е ясно, че всичко е било доброволно, но нещата ескалират след това в следствие на големия политически, обществен и медиен натиск. Непълнолетна е, но на тази възраст почти всички тийнейджърки правят секс, често с много по-възрастни от тях, ромките вече имат поне едно дете........

24

Анонимен

преди 8 години

Аман от неграмотници, които не правят разлика между малолетна и непълнолетна, както и каква е наказателната отговорност според ЗАКОНА, а не според разни чукчи-писатели.

23

До Ангел:

преди 8 години

По принцип си прав, че в България Е ПЪЛНО С КУ...ВИ! Но дори и Ирена да е такава и сама да му се е предложила той НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПРИЕМА! Тя е само на 16, по дяволите! Малолетна е и ПАК Е ПРОТИВОЗАКОННО! Така че тоя ТЪ-ПАК САМ СИ Е ВИНОВЕН! Дори и да не е изнасилване Е ПЕДО...ЛИЯ, която също Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ ВЪВ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ!

22

Жена

преди 8 години

До АнгелЧовече, кое ти дава право да причислиш това момиче в тази категория?! Лекарите се произнесоха, че е била девствена. С тази ли *** ще предпочете да си легне за сефте едно красиво момиче?!?

21

Анонимен

преди 8 години

Така, значи , след като не могат да докажат изнасилване, ще доказват, че я е напил, ама за такова нещо се налага административно наказание, а не се лежи в затвора.Логично Евстатиев ще осъди държавата за задържането си, логично обезщетението ще платим ние, а не тъпоумните родители на малкото к**е.

20

Анонимен

преди 8 години

"По закон той може да получи до 6 месеца лишаване от свобода или 500 лева глоба."Боже мой? Кой ги прави тези закони. Навярно онези пълни неграмотници, които вече всички мразим, депутатите. До 6 месеца затвор включва и един месец и 10 дена. Въпрос на пачка на правилното място. А алтернативата? Петстотин лева глоба! Всеки в това положение ще даде десетки пъти по-вече и ще вика ура.А колкото до болните от всички възможни болести подсъдими, предлагам да се обособи една болница, специално за тях.

19

Анонимен

преди 8 години

Това е педофил!Няма значение дали наивната Ирена сама е отишла или не!Педофилията се преследва навсякъде по света и педофилите са наказват строго.Само в България изпадат или в шизофрения или получават инсулт,за да се отърват!Това е безобразие и ако прокуратурата допусне този да се отърве просто да се разпусне и да се пенсионират всички магистрати!

18

За към ада

преди 8 години

Абе нали според адвокатката този бил в лошо здравословно състояние, защото наскоро преживял инсулт. Ами така да се каже честно да му пожелая на този изнасилвач - *** ОТ ИНФАРКТ ИЛИ ИНСУЛТ. Стига с тези оправдания, че бил невинен и детето се е само напило и той го бил склонил към секс. Стига с тези оправдания, че си напил жертвата и че било доброволно от нейна страна. Питахте ли жертвата дали е доброволно и дали сама е решила да се напие и да си легне с изнасилвача? НЕ. НАЛИ?

17

Анонимен

преди 8 години

Политическа поръчка, попиляхте го тоя дърт мераклия.Не бих се учудила, ако к***то е участвало в постановка, но като гледах родителите,останах с впечатлението, че е просто зле възпитано и тъпо същество, подложено на хормонална пубертетска атака и с ниско самочувствие, породено на първо място от неадекватно родителско възпитание и на второ - липса на уважение и внимание от социалната среда.Поради това е потърсило внимание при дъртия пръч, и си го е получило.

16

Анонимен

преди 8 години

До АнгелТака ли бе? :)))И какъв мъж е Евстатиев?Дърт пръч, който за едно е.ане си проваля живота и се опозорява пред цял народ може ли да бъде мъж? И ти си толкова мъж, щом вадиш такива разсъждения.

15

Казанова

преди 8 години

Дрът комунист опръчил млада социалистка . Мисля че е време да се оженят . Аз ще съм кръстника . Обаче и аз ще искам да бръкна в кацата с меда

14

Ангел

преди 8 години

В такава държава живеем че има много случай в които 16-18 годишни момичета не само правят Секс но поддържат доброволна връзка с много по възрастни и заможни мъже.Повдига ми се от това но то е Факт.Евстатиев е мъж ,аз също! Затова не мога да го виня.Но обвинявам родителите на тази момичета и за начина на възпитание.Има много Майки които поощряват дъщерите си да водят полов живот със заможни и влиятелни мъже.А те на 90% се оказват много по възрастни!!!

13

до 13 Запознат

преди 8 години

Е, аз сега опознах един. Тебе.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако този Евстатиев живееше в САЩ или Западна Европа досега да беше осъден на минимум 20 години и вече да лежи в затвора . При нас бил болен , не му понасяла килията и т.н. Каквото и да пишат неговите приятели този из..род трябва да бъде осъден . И въобще не обвинявайте момичето , защото е непълнолетно , което е достатъчно за затвор .

11

Шоп

преди 8 години

Ей това русофила е такова жалкко и долно същество, че малко му е да го утрепеш с камъни.Сексът бил доброволен, моля ви се... Айде мри там, ***!

10

11

преди 8 години

Малкото лъжливо кифле го изкараха супер-мъченица. Бааси цирка!

9

681

преди 8 години

Идва 24 май, уважавайте българският език! Не може да я е напил, а сигурно сте искали да ни кажете, че я е напоил.Също като вашето "наядена съм", вместо нахранена съм... Аман от "бг" журналисти!

8

Петко

преди 8 години

Вие няма ли какво друго да пишете, ами се занимавате с трагедията на хората ?!