23

Мирослав

преди 8 години

Ти да видиш! Значи като паднаха цените 2 пъти на петрола, горивото надолу с 10-15%, сега като скача с 2.5% веднага трябва за се отрази на нашия джоб... И както е написал човека преди мен - сега ще се вдигне всичко - хляб, вода... Писна ми да ни крадат...

22

Да се тълкува

преди 8 години

Един вид, сега ще се вдигнат и цените на хранителните стоки, 'щото разбираш ли петрола скочил. Ама когато цените бяха "рекордно ниски" , стоките не помръднаха и процент надолу. Ще ядете вие мерзавци с вратовръзки големия *** скоро, ама въпроса е че не осъзнавате колко голям ще е...

21

До 17

преди 8 години

В голяма грешка си, колега.Бойко, заедно с Доган слугуват на Москва.От Брюксел само крадат пари за проекти, защото така им е най-угодно.

20

Анонимен

преди 8 години

Лукойлски номера. Живея в Италия. Цените не са помръднали и с цент.

19

Блядко

преди 8 години

Големите шефове в Москва казаха да се вдигнат цените в Задунайската губерния.

18

Анонимен

преди 8 години

Цената се вдига защото...ТАКА. Тръгват хората по морета и почивки. Главорезите искат по-голяма печалба. Никой не гледа барела колко е.

17

LosHo

преди 8 години

Спряха да говорят за картела! Във Варна цена за литър бензин 95 е 1,75лв, в София 1,88лв. Картел нямало хахха

16

АнаЛиз

преди 8 години

Нали ни обясняваха , че танкерите договорени и поръчани са на цени от преди 5-6 месеца и затова дори да пада петрола на международните пазари , няма как да падне на бензиностанциите толкова бързо .При повишение на петрола обаче , още същия ден на бензиностанциите вече е поскъпнал.

15

toni

преди 8 години

До АнонименTI BILGARIN LI SI ;MAY NE SI I TI SI PREDATEL

14

Анонимен

преди 8 години

Многознайковците купете си петрол и си го рафинирайте...и платете акциза и ддс дето е общо над 60% от цената на бензина/дизела... и тогава говорете кое как и кога кой вдига и сваля цени!!!

13

Анонимен

преди 8 години

КАкви високи цени , какви тъпотии. Цената на петрола падна 3 пъти, те намалиха цената на бензина и дизела с 30%. Народа трябва да отиде да изкърти тези мизерни политици.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Да, ама пак стадото ще гласува за ***. Нали уж нямало кой друг.

11

Анонимен

преди 8 години

Абе причината не е ли, че премиера ни яде и пие с шефа на рафинерията?

10

Жалко за Бг

преди 8 години

Управляват ни Пожарникар и Учител по физкултура , какво искате? Нима чакате от такива хора икономика , растеж на държавата и защитаване на интересите ни?И двамата са купени и подвластни на Брюксел и Осрама , които не ни мислят доброто!Борисов развява мантрата , че ако го свалят България ще загине и стадото вярва!Какво да очакваме? Ами с 80% хора мислещи като овце , друго не можем да очакваме !

9

Анонимен

преди 8 години

Е сега заради поскъпването фандъкова и ко могат билета на 2 лева да го направят!! Никога герб повече на власт!!

8

Унизен

преди 8 години

До 6 .Да наистина сме най тъпия и *** народ.Всеки се е заврял в собствената си кошара и гледа отстрани и чака някой друг да направи нещо.Това е български манталитет.Докато не си променим мисленето тъй ще е.

7

Ауслендър

преди 8 години

В Германия дизелът е 1,10 ? , не обвинявайте за това Бройко! Иначе си траете хрантутниците... вместо да ги изметете всичките!!!

6

ГЛАВНИО РЕДАКТОР,

преди 8 години

Петролния бизнес на МАГАрешки залезе..Прочети това: Експерти " Фалит за нефтени фирми и при 45 $ за барел".. Над 130 фирми са фалирали в САЩ и КАНАДА.. Вече по 3-4 на СЕДМИЦА, искат защита от кредитори.. А кретащите на пазара, тръпнат с надежда, че ФЕД няма да вдигне лихвения процент.. Щото ще полетят и те към фалита. И това си прочети: Statoil, Shell, Conoco Philips и други се отказаха от спечелените търгове за търсене на нефт и газ в шелфа на САЩ в Арктика.

5

zeus

преди 8 години

До Vlad_koЕдва 10 процента от петрола минава през борсите, останалия съ търгува между продавач и купувач на съвсем различни цени. Конкретно Лукоил имат затворен цикъл от добива на *** то дистрибуцията на горивата, така че там нищо не зависи от борсовата цена. Някъде ми беше попаднало, че на Лук един барел им идва за към 5 долара.

4

ОСТАВКА

преди 8 години

Вдички големи вериги са отчитат на Тиквата и Цвък , затова правят каквото си искат и ни правят на *** ! Смятайте колко са ни крали преди няколко години! Ако не беше Марешки сигурно щяхме да караме на 3 лева вече!