8

До 13

преди 7 години

Не, вина имат и лихварите, и техните жертви. Но вината на лихваря е несравнимо по-голяма от тази на жертвата. Лихвата е чума и рак. Не може да им бъде позволено да улавят в мрежите си всеки, който по някаква причина е изпаднал в беда. Може да се случи на всеки да изпадне в безизходица.

7

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Крумов закон за лихварите:Всеки, който вземе кредит на висока лихва не е длъжен да го връща, защото лихваря се опитва да го пороби и да живее на гърба му. По този начин тези с незаконните пари, които не знаят как да ги завъртят, ще бъдат принудени да ги инвестират в нещо реално, а не само да смучат лихви на гърба на някой ***.

6

аззз

преди 7 години

Не е вярно. Проверих преди няколко минути.

5

Анонимен

преди 7 години

Преди дни Гуугъл забрани рекламите за бързи кредити, за което ги поздравявам!

4

м дааа

преди 7 години

Също толкова вярно е че много от хората вземат парите с нагласата да не ги върнат.

3

Анонимен

преди 7 години

С тези бързи кредити ситуацията е като с телефонните измами - непрекъснато се обяснява на хората, че е безумие да направиш подобно нещо, но ефект няма. Държавата разбира се, нехае. Те управниците са заети със собствения си бизнес, нямат време да се занимават с проблемите на електората...

2

Блабла

преди 7 години

За такива нвка всички влязат през Гугъл , да напишат ключовите думи от статията и да им цъкат по рекламите. Да видят накрая къде ще им излезе сметката.

1

гост

преди 7 години

Лудница...